Connect with us

Tехнологии

Glovo – приложението, от което може да поръчате всичко, вече е в България

Avatar

Публикувано

на

Glovo 2

Glovo – едно от най-бързо разрастващите се мобилни приложения за доставка на стоки от различни категории, вече е достъпно и на българския пазар.

След глобалния успех на базираната в Барселона стартъп платформа за доставка на разнообразни стоки и продукти, която към момента оперира в над 20 държави, Glovo продължава разширяването си в региона на Европа, Близкия изток и Африка. Като резултат компанията вече започва да предлага услугите си и в София. Планът на Glovo e да продължи развитието си в България, обхващайки други градове, в следващите месеци.

Жителите на София вече могат да поръчват всичко, което пожелаят само за минути от комфорта на собствените си домове, благодарение на широката гама от продукти и услуги, които Glovo предлага – от готова храна от ресторанти и заведения, хранителни стоки от супермаркети, цветя, до фармацевтични продукти и други. През приложението потребителите могат да поръчват не само храна от познати столични ресторанти като Skapto, Raffy Bar and Gelato, Hummusbar, Subway, Senior Burrito, Kayo Sushi, но и стоки от разнообразни продуктови категории. В допълнение, сроковете за доставка са максимално оптимизирани чрез сложни алгоритми, благодарение на което поръчките се извършват за максимално кратко време.

Изключително сме развълнувани по повод пристигането ни в България, което засилва нашето присъствие в Европа и трансформацията в сектора за доставки: всеки ден повече потребители избират услуги, които предлагат бързи и персонализирани доставки. Основна мисия на Glovo е да даваме на хората лесен достъп до всичко в града, в който те се намират, чрез приложението ни“ – коментира Едуард Рохас, отговарящ за стартиране на бизнеса на компанията в България.

Иновативното приложение идва в България в труден момент за повечето бизнеси. Glovo се явява ценен партньор за търговците и техен доверен посредник, защото им позволява да достигат по-лесно и по-бързо до хората.

Приложението Glovo е вече активно и може да се свали от Google Play и App Store, съответно за потребителите на Android и iOS. От Glovo продължават да набират нови партньори от разнообразни категории и да качват техните продукти в приложението. Съвсем скоро предстои услугата да обхване и всички райони в града.

Advertisement

Glovo е приложение за доставка на разнообразни стоки, чиято мисия е да даде на всички лесен и бърз достъп до всичко в града, в който се намират. Основана в Барселона, компанията оперира в над 750 града в 21 държави, включително регионите на Европа, Близкия изток, Африка и Латинска Америка. Приложението свързва потребителите с ресторанти, вериги за хранителни стоки, аптеки и магазини, а също така включва категория „Друго“, която позволява на потребителя да поръча всичко, което иска.

За повече информация, посетете: http://about.glovoapp.com/en/

Continue Reading
Advertisement