Connect with us

Музика

GooseBumps в Studio 5

Avatar

Публикувано

на

03.11 Goose

03.11 GooseStudio 5 продължава да е едно от малкото места в София, където можете да чуете качествена музика и да видите добри музиканти. Това ще се случи и на 03ти ноември от 21:30ч., когато на сцената ще се качи GooseBumps.
GooseBumps e нов фюжън проект( квинтет) на Ивайло Андонов (китара;guitarist композитор) и Николай Димитров – Коки (ударни)( drums and percussion). От януари 2014 година към групата се присъединяват Силвия Станоева-вокали; Владо Митин- тромпет и Георги Станков- бас. Групата търси и експериментира в различни посоки, смесвайки жанрове и стилове като jazz, rock, ambient, world music… Репертоарът на групата включва кавъри с интересни и изненадващи аранжименти, както и много нови авторски песни на български език и авторски инструментални пиеси. Композитор на музиката и автор на текстовете на песните е Ивайло Андонов. GooseBumps преведено от английски език, означава настръхване при силна положителна емоция. Това е и най- същественото за GooseBumps – автентичност, полет на въображението, креативност, свобода на себеизразяване, комуникация с публиката:
Не забравяйте да резервирате местата си на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката и театърът имат значение.

Continue Reading
Advertisement