Connect with us

Tехнологии

GplayTV изпращат най-добрите геймъри в Париж

Avatar

Публикувано

на

GplayTV PR

снимка: PR

Най-добрия отбор по Counter-Strike: Global Offensive по време на Let’s Play @ Aniventure 2016 ще представлява България на най-елитната геймърска надпревара – Еsports World Convention.

ESWC или Еsports World Convention е по-добре познат със старото си име за последните 13 години – а именно Electronic Sports World Cup. Основан през далечната 2003 година, това остава един от най-елитните турнири в света. От 2010 година насам ESWC се провежда в Париж по време на Paris Games Week– четвъртото най-голямо събитие за видео игри в света.

Организаторите от GPlayTV ще осигурят на най-добрите стрелци както място в ESWC, така и самолетни билети и престоя по време на турнира, който се провежда от 27 до 31 октомври във френската столица.

Наградите за 2ро и 3то място в турнира са финансови – съответно 2000 и 1000 лв. за отличилите се геймъри, като целият награден фонд на гейм-турнирите Let’s Play възлиза на 25 000 лв.

Advertisement

Предстоящото издание на Let’s Play @ Aniventure ще се проведе на 3 и 4 септември в Интер Експо център, София, в рамките на най-големия фестивал за традиционна и модерна японска култура Анивенчър.

Всеки, който иска да премери сили с най-добрите български отбори трябва да се регистрира за участие в квалификациите до 13 август. Първата квалификация ще се проведе онлайн на 14 август.

Повече информация за всички турнири можете да откриете на http://letsplay.gplaytv.bg/

Continue Reading
Advertisement