Connect with us

Музика

Gregory Porter с ексклузивен YouTube концерт

Avatar

Публикувано

на

GP RAH 147 small

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Световното джаз величие, многократният носител на ГРАМИ и един от най-продаваните артисти в света, Gregory Porter, представи снощи ЕКСКЛУЗИВНО в канала си в YouTube забележителния си, напълно разпродаден концерт от 2018 г. от емблематичната зала в Лондон – Royal Albert Hall.

В тези трудни времена, този концерт е подарък на Gregory Porter към всички негови почитатели от цял свят. Те ще могат да се насладят на пълния му формат в канала на изпълнителя 72 часа след публикуването му на 28-ми април.

В откриващата вечер на 3-дневна поредица от разпродадени концерти в Royal Albert Hall,  световната джаз и соул суперзвезда излиза на сцената в препълнена зала, в компанията на джаз триото, с което работи от дълги години, както и на симфоничен оркестър от 70 души под диригентството на носителя на ГРАМИ – Vince Mendoza.

Впечатляващият концерт е записан на живо и включва изпълнения на #1 сингли от последния албум на Gregory Porter, Nat King Cole & Me’, както и обичани от публиката класики като ‘Hey Laura’, ‘When Love Was King’ и ‘Don’t Lose Your Steam’.

Advertisement

Албумът Nat King Cole & Me’ на физически носител в MusicMall.bg: ТУК.

Gregory Porter е сред изпълнителите, които осигуряват място на джаз музиката на върха на световните класации и в препълнените концертни зали. В тези объркани времена, той ни подарява дълбокия си глас и изключителната си музика, в момент, когато целият свят има нужда от това.

Новият албум на Gregory Porter, ‘All Rise’, ще излезе на 28-ми август (Анимато Мюзик/Universal Music Group).

https://www.youtube.com/watch?v=yRVo8KLV0kk

Advertisement
Continue Reading
Advertisement