Открийте ни и в

Джаз

GREGORY PORTER с първа позиция в SHAZAM

публикувано

на

GREGORY PORTER с първа позиция в SHAZAM 141

Носителят на „Грами“ за най-добър джаз албумGREGORY PORTER закова нов успех в кариерата си. Песента „Liquid Spirit”от едноименния му албум се превърна в най-търсеното парче в Ибиса. Първата позиция заслужено отиде за Claptone ремикса, който накара острова да вибрира в ритъма на „Liquid Spirit”.

Късметът е на страната на българската публика, защото същото очаква и столицата ни следващия месец, когато в зала 3 на НДК-а на 18 октомври, ще гостува GREGORY PORTER със своя бенд. Ще чуем на живо най-доброто от американския джаз, соул,  ритъм енд блус, пречупени през таланта и усещането за музика на Porter. Композиторът и изпълнител ще се качи на сцената, за да ни въвлече в неговия свят – свят, вдъхновен от изпълнители като Nat King Cole, JoeWilliams, Donny Hathaway. Слухът ни ще се наслади на парчета от трите му солови албума – Water (2010), Be good (2012) и Liquid Spirit (2013), които носят специфичната елегантност, но и експлозивна енергия и заряд на артиста.

Билети както за правостоящи, така и за седящи места, може да закупите в мрежата на Eventim.bg и OMV в цялата страна на цена от 50 лв.

Реклама