Connect with us

Музика

Grouplove разкрива „This is this“

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 14

Grouplove анонсираха изненадващото издаване на петия си студиен албум. This Is This, съдържащ водещия сингъл “Deadline”, е наличен вече.

“Deadline” пристигна по-рано миналата седмица с анонса за петия дълъг албум и официалноТО видео . Grouplove отпразнуваха This Is This с изпълнение на живо на “Deadline” по The Late Late Show with James Corden по CBS.

“Надяваме се този албум да даде на хората позволение да викат или да си блъскат главата или да удрят стени“, казват Grouplove. “Важно е да останем емоционални. Цялата дъга е важна. Ако живеем само в синята светлина, живи ли сме наистина? Аз не съм. Имам нужда да усетя всичко“. 

Следвайки номинирания за награда GRAMMY албум, Healer, This Is This е продуциран от  Grouplove и колаборатора им Ricardo Acasuso – допълнителни песни са продуцирани от  Dave Sitek (Yeah Yeah Yeahs) и Malay (Frank Ocean). Албумът е писан и записан по време на глобалната пандемия, вдъхновен от катаклизмите и трудностите на изминалата година. Записването на този албум се оказа пречистващо и силно креативно за Grouplove, звученето на петимата приятели най-сетне се освобождава от тревожността, тъгата и чувството на безсилие, които всички те са изживели.

Advertisement

Grouplove дадоха на феновете и кратък поглед към албума във встъпителния концерт This is This Moment. Бандата се обедини с дигиталната премиум платформа на живо, Moment House, за стартирането на безпрецедентни серии от лайвстрийм концерти.  This is This Moment позволява на феновете да закупят абонамент за ексклузивен едномесечен сет от изпълнения на живо за всеки втори четвъртък от месеца, а всяко шоу съдържа напълно уникален сет лист, включително пълни изпълнения на албума, неиздавана музика, редки изпълнения на любими на феновете песни, сесия с въпроси и отговори и др. За билети и допълнителни детайли, посетете www.momenthouse.com/grouplove.

Grouplove са: Hannah Hooper, Christian Zucconi, Andrew Wessen, Daniel Gleason и Benjamin Homola.

Continue Reading
Advertisement