Открийте ни и в

Swing

GUČA MADNESS се завръща в София!

Avatar

публикувано

на

GUČA MADNESS се завръща в София! 141

Четвъртата част от авторската серия събития на клуб „Mixtape 5“ ще представи за първи път у нас сръбския духов оркестър Barka BrassBand – победителят от пъстрия Guca Trumpet Festival за 2013 година. Заедно с тях в голямата зала на клуба ще излязат и световноизвестните музиканти от Karandila Orchestra с ръководител – Ангел Тичалиев.

Поредицата балкански парти-вечери GUČA MADNESS започва още в началото на 2014г. Тогава специален гост на сцената са сръбските петкратни шампиони KRISTIJAN AZIROVIĆ ORKESTAR наградени с приза на фестивала в Гуча.Категоричният успех и ведрата атмосфера по време на първата вечер недвусмислено загатват за необходимостта от планиране на следващата дата за цвеното балканско събитие.
Така към днешна дата club *MIXTAPE 5* става домакин на три парти-вечери, посветени на виртуозните духови оркестри от балкански страни. Всяка от тях представлява интелигентен почит към автентичното, талантливо сърце на музикалния човек. GUČA MADNESS разгръща безкрайния потенциал на самоукия талант в съвременна и култивирана форма.

На 20 февруари клубът ще посрещне GUČA MADNESS vol.4 – с широка усмивка и два brass band-а, които ще свирят за първи път на една сцена, пренасяйки магията на Гуча в сърцето на София.

Билети за събитието:http://www.eventim.bg/bg/bileti/barka-brass-band-karandila-orchestra-sofia-club-mixtape-5-424398/event.html
FBlink: https://www.facebook.com/events/1655030554756539/
18+

Реклама