Connect with us

Дръм и Бас

H.M.S.U. навъртя 18 години и ви кани на парти

Avatar

Публикувано

на

18 YEARS HMSU 2017

Hard Music and Sounds United кани своите приятели и всички дръм и басс фенове на парти за отбелязване на 18 години от началото на дейността на родното музикално движение.

Партито ще е тази събота – 21 януари 2017 от 22:00 ч. в двете зали на студио „Орфей“, където ще гостуват някои от най-актуалните диджеи на музикални лейбъли за drum and bass, получили световно признание.

В програмата на Critical ще слушаме сетове от Mefjus, който вече се представи подобаващо по време на летния фестивал на H.M.S.U. С нетърпение се очаква участието и на музикалния гений Current Value.

За първи път в София ще имаме удоволствие да чуем и самия Kasra – основател на Critical и добре утвърден на световната сцена с първокласната си продукция.

В залата с артисти на Viper ще чуем хитовите Brookes Brothers, които поръсват с настроение “палави ликуид ролери”. Артистът с псевдоним Cyantific през годините беше част от най-големите лейбъли, а сега издава ексклузивно за английския Viper. В тази зала ще можем да се насладим и на сета на един от най-актуалните продуценти – InsideInfo.

Advertisement

От страна на H.M.S.U. в програмата ще се включат Ogonek, Konspirator & Mocks с проекта High Roll, Targy, acidtrip и EXo със Salmon Flow. Специален гост ще бъде и родната гордост на световната дръм и басс сцена – L 33. За визуалните инсталации по време на събитието ще се погрижат визионерите от Elektrick.me.

За партито е ангажирана и първокачествената аудио-система Funktion-One, препоръчвана от мнозина представители на световния клубен елит. Нейните възможности ще бъдат проверени паралелно в две зали, едната с участието на артисти от екипа на Critical Music, а другата – на Viper Recordings.

Както винаги досега, H.M.S.U. се отличава с качествен подбор на гости за своите партита – най-актуалните или изгряващи имена на световната сцена. Нещо повече – за времето на своето съществуване организацията е била домакин на над 400 гости от световната сцена и почти всички родни ди джеи.

18 YEARS HMSU 2017 BACK 1

Актуалният дръм енд басс, безкомпромисният звук и атрактивните локации, на които H.M.S.U. провежда своите събития, вече са се превърнали в запазена марка на лейбъла.

Билети могат да бъдат закупени на цена от 25 лв., а в деня на събитието – на 30 лв. Всички промо ценови категории бяха изчерпани още преди началото на 2017. в мрежата на EVENTIM.bg и избрани магазини.

Advertisement

Повече информация за събитието можете да откриете на fb.me/hmsu.org

Continue Reading
Advertisement