Открийте ни и в

EDM

H.M.S.U. представя: SHOGUN AUDIO NIGHT

публикувано

на

H.M.S.U. представя: SHOGUN AUDIO NIGHT 139

H.M.S.U. навлиза с пълна сила в парти сезона без много увъртания – след първата локалка ‘БАСС Академия’ е време за нещо по-сериозно и следващото събитие в календара среща българските диктатори с шогуните от острова за тематична вечер, представяща артисти от лейбъла Shogun Audio.

На 17-ти октомври в столичния Парти Център 4км ще се проведе за втори път в България Shogun Audio Night с трима от големите артисти на лейбъла. През 2014-та, отново по покана на H.M.S.U., в клуб Yalta гостуваха Friction, Linguistics MC, Joe Ford и Rockwell oт британския лейбъл Shogun Audio, а тази година феновете ще имат възможността да чуят Spectrasoul, Technimatic и Rockwell, както и любимите си родни ди джеи.

През 2004-та година британците Friction и K-Tee създават лейбъла Shogun Audio и започват да предлагат своето собствено звучене, представящо почти целия спектър на мелодичния дръм енд бейс. Постепенно към лейбъла се присъединяват артисти като Joe Ford, Rockwell, Spectrasoul, Technimatic, Icicle и Karma. През годините за Shogun Audio издават изпълнители като Spor, State of Mind, Alix Perez, dBridge, Break и редица други. В момента лейбълът има над 100 издадени релийза в няколко различни серии. През 2006-та година се създава и SGN:LTD с цел промотиране на по-млади и неизвестни артисти.

След стотици партита и участия през изминалите години, през юни Spectrasoul издадоха своя дебютен албум “The Mistress”, с който представят стила си на по-голям диапазон от фенове. Артистите в дуото харесват т.нар. liquid звученето, но го представят по дълбок и тъмен начин, който се е превърнал в тяхна запазена марка. Творчеството на Spectrasoul се простира и в доста други стилове и музикални течения, което спомага за огромното разнообразие при микс на сцена.

Technimatic са други утвърдени имена, които мнозина възприемат като еманация на меланхоличния дръм и бас. През 2014 и 2015 извадиха много нова продукция, която ще представят сега и в София. За разлика от Spectrasoul, проектът на Technicolour и Komatic е далеч по-лек и мелодичен. През юли те издадоха новото си ЕР “Flashbulb” за Shogun Audio, а година по-рано излезе и албумът им “Desire Paths”, отново издаден от лондонския лейбъл.

Rockwell е сред от артистите, за които човек не може да остане без мнение. Някои не разбират на моменти доста кривия му стил и категорично не го харесват, докато тези, които са осъзнали посланията в творчеството на Rockwell, го смятат за един от най-прогресивните артисти, същински ‘гений’ на съвременния дръм енд бейс. Сетовете на британеца са уникални и разнообразни. Като продуцент Rockwell е създал множество незабравими парчета, а съвсем скоро излиза и вторият му студиен албум “Obsolеte Medium”, който ще бъде представен в София в средата на месеца.

Продажбата на билети започна през август, като промоционалните такива на стойност 15 лв. вече са разпродадени и феновете могат да закупят билети на цена 20 лв. (от 28-ми септември до 16-ти октомври) от мрежата на http://EVENTIM.bg/ и познатите места – 4:20 Shop (бул. “Васил Левски” 87 , София) и BreakPoint (ул. “Гурко” 72, София), както и на място в деня на събитието (17-ти октомври) на цена 25 лв.

Реклама