Открийте ни и в

Музика

Hacienda Beach посреща през август Любо Киров, Графа и “Ъпсурт”

Avatar

публикувано

на

Hacienda Beach посреща през август Любо Киров, Графа и “Ъпсурт” 149

снимка: ПР

Jeremy и Стенли очакват феновете на малкия плаж в Лозенец

Горещ август очаква любителите на нощния живот в Hacienda Beach. Всеки понеделник Игор и Иван ще радват посетителите с тяхното култова караоке. На 31.08 август Игор Дамянов ще има и свой самостоятелен концерт на сцената на морското заведение. Вторниците са запазени за традиционните черни партита, в четвъртък се изявяват БГ изпълнители, петък и събота е времето за комерсиалните хаус партита, а в неделя гостуват млади музиканти и известни рок-групи.

Hacienda Beach посреща през август Любо Киров, Графа и “Ъпсурт” 150

снимка: ПР

Реклама
Hacienda Beach посреща през август Любо Киров, Графа и “Ъпсурт” 151

Най-актуалните диджеи отново ще забавляват посетителите със своите сетове. Зад пулта ще застанат DJ Dimo BG, DJ Mr.K, Dj Vasquez, Tony Amf, Vasco C, DJ Andrew, Jassen Petrov, DJ Funkster, DJ Burlak и DJ Bibi. На морския бряг със свои концерти ще акостират Станислав Сланев-Стенли на 13 август и група Jeremy на 6 август.

На сцената на Hacienda през август вече се изяви поп-дивата Мария Илиева, на 8 август концерт ще изнесе Графа, на 10 август Любо Киров ще зарадва почитателите на хубавата българска музика, на 15 август гостуват култовите музиканти от „Ъпсурт“, а на 16 август участие в Лозенец ще има Ангел Ковачев&Raybone (Ангел и Моисей).

Hacienda Beach е първият клуб в България, който работи с най-скъпата звукова система L-acoustics. От няколко години престижната френска компания си партнира с морското заведение.

Почитателите на нощния живот в родното Сен Тропе ще могат да се забавляват на 01.09 и 02.09, когато ще е последният парти уикенд за Hacienda Beach.

Реклама
Hacienda Beach посреща през август Любо Киров, Графа и “Ъпсурт” 151
Продължете понататък
Реклама