Открийте ни и в

Музика

Hacienda Beach удължава лятото

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

Клуб Hacienda Beach, който наложи нов стил и класа в нощния живот край морето, официално ще посреща своите гости в Лозенец до 19 септември. 

На 6 септември /неделя/ пък ще се състои емблематичното Салата парти. Една от традициите в Hacienda e приготвянето на салата „Лозенец“ от собственика на клуба Димитър Тодоранов. Именно той ще направи огромото гурме предизвикателство за близки и приятели. Салатата ще тежи 50 кг. и е на разположение на всички гости, които ги очакват 6 вида домашна ракия, както и пресен паламуд на скара, уловен от рибарите в залива. Събитието ще бъде уважено от популярни актьори, музиканти и творци, които и това лято бяха част от магията Hacienda и фестивала Арт Поток.

И през септември популярното морско заведение ще посрещне всички свои приятели, които ще дочакат изгрева в компанията на родните диджеи DJ MR.K и DJ Dimo BG. Те ще миксират за последно зад пулта след три месеца изпълнени с емоции, музика и танци край малкия плаж. На 3 септември Игор Дамянов ще зарадва меломаните със станалия традиция авторски концерт, а на 7 септември в Hacienda ще се забавляват всички почитатели на уникалното караоке парти край малкия плаж.

Тази година слоуганът на Hacienda бе Charizma Matter (#charizmamatter).

“Ние винаги сме харесвали хората с харизма. Тези, които имат силата да бъдат себе си, да покажат това, което харесват и обичат, без да ги интересува мнението на другите. Имат стил на обличане, стил в музиката, която слушат, харесват изкуството и изгревите, искат да бъдат себе си, обичат да се веселят, танцуват и общуват истински. Хората с харизма са тези, които създават и тях може да ги познаете по това, което са направили, а не по това, което са казали. Творците, певците, художниците…хората с харизма наистина се отличават от другите. Hacienda е създадена именно за тях. Тя е точно това, което кара един човек да се отпусне и да бъде себе си, да общува с музиката, с морето, с любимите си хора, да танцува, да бъде свободен и усмихнат“, споделя Димитър Тодоранов.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Културапреди 2 часа

Излиза “Малка история на религията” от Ричард Холоуей

Lifestyleпреди 3 часа

Представят нов документален филм за Левски в предаването „Рецепта за култура“ по БНТ 2

Културапреди 5 часа

Нова платформа събира Акико Накаяма от Япония с български артисти

Кинопреди 5 часа

“Бебе Бос: Семейни работи” с първи трейлър!

Музикапреди 5 часа

Митко Павлов в „Моят плейлист“ по БНТ 1

Музикапреди 6 часа

KISS ще изпратят 2020 с най-зрелищния концерт на годината

Културапреди 7 часа

Салман Рушди, Едгар Керет и Селя Ахава на Софийския международен литературен фестивал 2020

Културапреди 7 часа

„Долу сред вейки и кости” – втората книга от култовата поредица „Своенравните деца” вече е на пазара

Културапреди 22 часа

Джеймс Джойс през погледа на Една О’Брайън

Обществопреди 22 часа

Магазините на А1 остават отворени и при по-строгите противоепидемични мерки

Горещо