Connect with us

Музика

HAILEE STEINFELD вече и в ролята на режисьор

Avatar

Публикувано

на

tmpqdSNzC

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Номинираната за ГРАМИ ® актриса и мултиплатинен артист, Hailee Steinfeld, направи своя режисьорски дебют с официалното видео към новия си сингъл – “I Love You’s”.

В режисьорската работа се включват още Sarah McColgan (работила с Charli XCX, Kelly Clarkson, Mariah Carey), а в красивите кадри намираме Hailee затворена сама в стая.

Hailee разказва:

Преминах през раздяла и дълго време се чувствах така, както човек се чувства, затворен между 4 стени. Отне ми време да се справя, но също така осъзнах, че дори и в затворено пространство, можеш да намериш себе си, можеш да се научиш да се обичаш отново, можеш да си дадеш възможност да се излекуваш от болката. Ето тази история разказват песента и видеото.“

Химнът зановата себелюбов“ вече е слушан на 3,2 млн. пъти в дигиталните платформи и е определян като ода към емблематичната песен на Annie Lennox ‘No More I Love You’s’” (Entertainment Weekly).  “I Love You’s” е водещият сингъл от предстоящ проект в 2 части, като сингълът ще бъде включен в първата, Part 1, с още 4 песни, сред които и хита “Wrong Direction”, а премиерата е планирана за 1-ви май, 2020 г.

Advertisement