Открийте ни и в

Премиера

Halsey с нов поп-рок албум и филмово преживяване “If I Can’t Have Love, I Want Power”

Avatar

публикувано

на

Halsey с нов поп-рок албум и филмово преживяване “If I Can’t Have Love, I Want Power” 141

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Албумът излиза на 27 август

Halsey представи предстоящия си четвърти студиен албум If I Can’t Have Love, I Want Power с продуценти Trent Raznor и Atticus Ross – Nine Inch Nails. Дуото са и композитори на драмата на Netflix – Mank и носителя на Оскар и Златен Глобус за „Най-добър саундтрак“ – анимацията Soul

Halsey разкри албума чрез тринадесетминутен трейлър, в който мълчаливо върви през коридорите на Музея на Изкуството “Метрополитън” в Ню Йорк, докато не достига покрита картина, която се оказва нейн ренесансов портрет, изобразена като „Мадоната с младенеца“. В типчен за изпълнителката стил всичките й албуми са същински произведения на изкуството и If I Can’t Have Love, I Want Power е олицетворението на това.

Освен трейлъра за релийза, Halsey пусна и трейлър за предстоящата филмова продукция към него, която ще излезе на същата дата. Епичната ренесансова концепция разказва за радостите и ужасите на една жена, за бременността и раждането. Теми, които в последните няколко месеца изключително много вълнуват изпълнителката.