Connect with us

Музика

Hamzaa се завръща с експлозивен нов сингъл, включващ Miraa May

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 12

Този запис е за две обединяващи се силни жени със силно и непоклатимо послание. Можете да бъдете мира или движението в хаоса и гледайте как се развивам, защото ние няма да спрем или да се променим заради никого!“

Изпълнителката-автор на песни, Hamzaa, направи дебюта на експлозивния нов сингъл, In Between, включващ проъфтяващия лондонски артист, Miraa May. Продуциран и записан от Clarence Coffee Jr и Detonate в Abbey Road, сингълът отвежда Hamzaa към нова звукова територия, предвещаваща позицията й на развиваща се поп сила. У нас той е наличен за слушане чрез Орфей Мюзик / Parlophone Records.

 Сингълът вече получи възторжени отзиви, а Complex отбелязаха, че е съществена песен от начинаещата бротанска соул изпълнителка“, като той получи премиера по BBC Radio 1Xtra от DJ Target.

В официалното видео можете да видите как Hamzaa и Miraa May открито разказват историята си и завладяват екрана.

Пробивайки на сцената през 2018, Hamzaa улови вниманието на света с разбиващия сингъл ‘Breathing Pt. 2’ feat.  Wretch 32 и Ghetts (в чийто #2 албум Hamzaa наскоро се включи) от мини албума през 2019, First Signs Of Me, последван от втория, Phases.  На само 21 години Hamzaa бе наредена от Guardian и The Times сред „артистите, които трябва да наблюдавате“, изпълнявала е на напълно продадени концерти, включително заглавно шоу в London’s Scala, (както и 4-звездни отзиви от Evening Standard), подкрепяла е Anne-Maire и Mahalia на британските им турнета, участвала е в Big Weekend на BBC Radio 1 и др.Hamzaa също така бе част от студийните сесии и фестивали Abbey Road Equalise като част от Международния ден на жената.

Advertisement