Connect with us

Музика

Harry Styles представя трогателното „Satellite”

Avatar

Публикувано

на

Щурата, неподправено истинската и любимата на феновете суперзвезда Harry Styles представя трогателното видео към парчето „Satellite”.

Клипът пристига едва дни след като чаровният певец обяви, че „Satellite“ ще бъде четвъртият сингъл от супер успешния му албум Harry’s House, който ще бъде удостоен с официално музикално видео, заедно с „Late Night Talking“, „Music For a Sushi Restaurant“ и оглавяващият класацията „As It Was“, който беше #1 в класацията Billboard Hot 100 в продължение на цели 15 седмици!

Режисиран от любимия сътрудник на Styles за музикални видеоклипове, Aube Perrie, проектът следва перспективата на робот, подобен на Wall-E, който работи като автоматична прахосмукачка зад кулисите на един от концертите на музиканта. Виждаме го да почиства подовете на зелена стая, докато изпълнителят излиза да пее на сцената. В търсене на приключения, малкият робот напуска арената и започва да изследва света, като в края на видеото отново се събира с Harry, за да гледат звездите заедно.

Изпълнителят на „Watermelon Sugar“ в момента се подготвя за европейската част от си турнето си Love on Tour, което продължава от септември 2021 г. и се очаква да приключи след почти две години този юли.

Advertisement