Открийте ни и в

Музика

Hayley Williams анонсира изненадващ албум

Avatar

публикувано

на

Hayley Williams анонсира изненадващ албум 141

снимка: ПР

Носителят на награди GRAMMY® артист Hayley Williams анонсира изненадващото издаване на изцяло нов албум. Продуциран от Daniel James, миксиран от Carlos De la Garza и мастериран от Heba Kadry, FLOWERS for VASES / descansos е наличен чрез Atlantic Records ТУК.

“Това не е точно продължение на Petals For Armor. По-скоро е предистория или някакъв вид отклонение между 1 и 2 част на  Petals. Значението на албума като цяло е може би напълно различно от потапянето в частност във всяка песен“, казва Williams. “За мен няма по-добър начин от холистичния да засегна тези индивидуални теми.  Начините, по които ми беше дадено време (насилствено, наистина) да се потопя в някои проблеми достатъчно дълго, за да разбера, че всъщност те трябва да бъдат освободени…за неопределено време. Може би никога не ми е предлагана такава доброта; възможност да се погрижа за семената, които посях, да ги пожъна, да  оплевя или почистя каквото вече не е живо, за да направя място за живото. Написах и представих този албум в неговата цялост.  Това е най-важното за мен в кариерата ми. Записах го в дома ми в Нашвил, домът, в който живея след като Paramore издадоха After Laughter. 2020 беше наистина трудна, но съм жива и работата ми е да продължа да живея и да помагам на другите да правят същото“.

С новата музика Hayley отново стартира напълно разпродаденото лимитирано издание APOTHEKE candle, което носи усещането за безопасност и спокойствие у всички.

FLOWERS for VASES / descansos включва нова версия на “Find Me Here” от PETALS FOR ARMOR: SELF-SERENADES, сега с втори куплет. FLOWERS for VASES / descansos следва скорошното издание на Williams, много специалния акустичен кратък албум PETALS FOR ARMOR: SELF-SERENADES, наличен навсякъде чрез Atlantic Records ТУК. В допълнение, EP-то е налично на  10-инчова цветна плоча, ексклузивно в официалния уеб магазин на  Hayley Williams ТУК.  PETALS FOR ARMOR: SELF-SERENADES съдържа акустични интерпретации на “Simmer” и “Why We Ever” –и двете първоначално откриваеми в международно утвърдения дебютен соло албум на Williams, PETALS FOR ARMOR, наличен ТУК  – успоредно с нечуваната преди нова песен “Find Me Here” ТУК.  Williams приветства пристигането на PETALS FOR ARMOR: SELF-SERENADES с много специално издание на “Tiny Desk (Home) Concerts” на NPR, записано на живо в родния й град Нашвил. Ексклузивният сет от 3 песни – подчертан от неподправени изпълнения на “Pure Love”, “Taken” и любими на феновете трак “Dead Horse”.

Нареден сред топ албумите на миналата година от високопрофилни издания, като NPR, Rolling Stone, Entertainment Weekly, VICE и др., PETALS FOR ARMOR направи зрелищен дебют по класациите при излизането си през май 2020, заемайки #1 в класациите на Billboard “Alternative Albums” и “Rock Albums”, докато в същото време се приземи на  #18 в общата класация на SoundScan/Billboard 200. В допълнение, албумът направи топ 10 дебюти по света, включително  #4 в официалната класация за албуми на Обединеното Кралство и #6 в австралийската класацията ARIA Chart. Продуциран от Taylor York, водещият колаборатор на Williams от печелилата награди GRAMMY® банда  Paramore, албумът срещна световно възторжено одобрение с популярния си успех, а New York Times декларираха, че е „еклектричен, неочакван, амбициозен соло проект, в който изпълнителката и авторка на песни призовава демони и опъва креативните си сили“, отбелязвайки, че „песните обхващат в себе си сила, романтични искри, женска солидарност и просто разцъфва“. PETALS FOR ARMOR е “изпълнен с женствени образи и елементи на денс музика, които показват различно въздействие от Björk и Janet Jackson”, написаха от Rolling Stone. “Това е звученето на артист, разцъфващ в най-добрата си музика в кариерата“. “Точно като Fiona Apple или St Vincent, (Williams) отказва да опише сложните си емоции по лесен начин“, написаха от The Independent. “PETALS FOR ARMOR не предлага изкупление към щастието; той е херкулесовско усилие да се измъкнеш от депресията. Но за да ни позволи да положим това усилие, Williams създаде нещо специално“.