Connect with us

Lifestyle

HiComm стартира нов технологичен подкаст 

Avatar

Публикувано

на

Hicast

Най-интересното от света на технологиите, игрите и развлекателната индустрия, вече можете да проследите в HiCast – специален седмичен подкаст на технологичното лайфстайл списание HiComm. Екипът му влиза в нова роля, представяйки в аудио формат най-новото от света на технологиите, включително най-интересните игри, сериали и филми, както и софтуер, които може да бъде полезен за слушателите в ежедневието и работния процес.

Водещи на подкаста са заместник главния редактор Стоян Тошев и редакторът Герасим Ганчев, а компания им прави Хелиана Велинова, която отговаря за специалните събития в списанието.

Стоян е в издателството от деня на неговото създаване и раждането на списание HiComm,  има близо 25 г. опит в IT сектора и е автор на стотици идеи и статии, гл. редактор и редакционен директор в издателството до 2013 г. Никога не прекъсва да работи за него. От 2019 г. е отново част от редакционния екип.

Герасим учи журналистика в Софийския университет. Интересува се от всякакъв вид нови технологии, особено смартфони и аудио системи.

Хелиана започва професионалната си кариера като редактор, а по-късно и главен редактор в един от първите вестници за технологии – вестник Компютри. Професионалният й път я води на разнообразни места, но винаги остава свързана с технологиите. Организатор е на градския фестивал за игри Sofia Game Night.

Advertisement

Сред темите, които обхваща HiCast са иновативни джаджи, любопитни технологични новини, космос, социални мрежи, смарт устройства, изкуствен интелект, роботика, мода, иновации – като цяло –  всичко интересно, което е направило впечатление на редакторите през седмицата. Октомври подкастът ще разшири формата си с гости – водещи професионалисти от различни области.

Ако интересните технологични теми ви интересуват, слушайте HiCast в някоя от следните онлайн платформи:

Spotify: https://spoti.fi/2FwhFxV

Apple Podcasts: https://apple.co/3mj4CAK

Pocket Casts: https://pca.st/ne0wq0al

Advertisement

Anchor:  https://pca.st/ne0wq0al 

Continue Reading
Advertisement