Connect with us

Музика

HILLS OF ROCК: Sofia Edition – два пъти повече музика!

Avatar

Публикувано

на

DSC7375

снимка: Илиян Ружин и Орлин Николов, FEST TEAM

Освен всичко друго двугодишната пауза ни остави без любимото събитие на лятото – рок фестивалът HILLS of ROCK. Противно на злите езици, най-мащабният фестивал у нас не само, че се завърна, но и ни изнеда с две наистина зареждащи новини – два пъти повече музика в два града, a именно София и Пловдив.

Когато на сцената пред теб забиват Placebo и Sisters of Mercy, няма как да не си кажеш – „живота е хубав, всичко е музика“! Казвайки си го, не мислиш, че нещо може да надскочи бандите на сцената и тогава те връхлитат балканските парти машини DUBIOZA KOLEKTIV, BAZZOOKAS и KOZA MOSTRA и пеейки с пълно гърло знаеш, че тъмните дни на социална изолация са зад гърба ни и най-доброто едва започва.

Освен с рок програмата на фестивала, организаторите са подготвили за всеки меломан по нещо, събирайки хиляди фенове на електронната музика у нас пред сцената на HILLS OF BASS, където HMSU начело с CHASE & STATUS покачиха напрежението.

Само, че фестивалът не свършва, защото метъл кор урагана ILL NIÑO, а по-късно и невероятните FIVE FINGER DEATH PUNCH разбиват правила и сърца във втората фестивална вече. Няма как да скрием, чакаме ги с нетърпение още от далечната 2020, когато вдигнаха зала Арена Армеец във въздуха.

Advertisement

След две години пауза, HILLS OF ROCK: SOFIA е несъмнено всичко за което сме мечтали, че и повече! Неподправената атмосфера, в съчетание с любимите ни артисти не може да се сравни с нищо друго. Затова, ако и вие като нас искате още музика, не забравяйте, че HILLS of ROCK в Пловдив тепърва предстои. Датите са 21 до 23 юли, а на сцената ще излязат не просто банди, а самите великани SLIPKNOT и то компанията на още повече от 40 артиста сред които и MERCYFUL FATE и SABATON.

Актуални новини и анонси от организаторите: festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook.

Continue Reading
Advertisement