Connect with us

Събития

HISTORY Channel – какво интересно ни очаква през юни

Avatar

Публикувано

на

The UnXplained with William Shatner jpg

„Необяснимото с Уилям Шатнър“, снимка: ПР

HISTORY Channel ни е подготвил колекция от завлядяващи истории и факти през юни. 

„Спецове в заложната къща“ – Сезон 24 (10×60’)

От 03.06. – всеки понеделник от 21.05 ч.

Предаването отвежда зрителите отвъд вратите на семейна заложна къща в Лас Вегас, където три поколения мъже от семейство Харисън – дядото Ричард, синът Рик и внукът Кори – съвместно управляват бизнеса, със сблъсъци и другарство на всяка крачка. Това семейство живее и диша заложния бизнес, използвайки уменията си с остро око, за да оцени внимателно стойността на предметите, които техните колоритни клиенти внасят. Те  варират от неизвестни до исторически важни.

Advertisement

„Лято с НЛО“

От 11.06. – всеки вторник и сряда от 21.05 ч.

Лятото започва през юни, както и „Лято с НЛО“ по HISTORY. Зрителите ще се опитат да си обяснят „Необяснимото с Уилям Шатнър“, ще се срещнат с „Извънземни от древността“ и ще научат „Най-големите загадки в историята“. Това са само част от програмите, които ще могат да гледат по време на тази поредица – всеки вторник и сряда от 21.05 ч. по HISTORY Channel.

„Необяснимото с Уилям Шатнър“ (10×60’)

От 11.06. – всеки вторник от 21.05 ч.

Advertisement

„Необяснимото“ по HISTORY тръгва на мисия за разрешаване на най-големите мистерии в света. От прословутите светлини на Марфа, тайните обстоятелства около смъртта на генерал Джордж С. Патън, страховитият инцидент с прохода Дятлов, съществуването на Копието на съдбата и дори Бермудският триъгълник – нито една тема не е забранена. Домакин и изпълнителен продуцент е носителят на „Златен глобус“ и „Еми“ актьор Уилям Шатнър („Стар Трек“, „Адвокатите от Бостън“). Всеки епизод включва завладяващи приноси от учени, историци и свидетели – всеки от тях се стреми да хвърли светлина върху това как привидно невъзможното всъщност може да се случи. От мистериозни структури (като Кораловия замък във Флорида) и така наречените „зли“ места (като проклетия „Бял град“ на Хондурас) до странни същества и странни ритуали, „Необяснимото“ ще изследва теми, които са озадачавали човечеството от векове.

„Извънземни от древността“- сезон 16 (10×60’)

Продължава от 12.06. – всяка сряда от 23.00 ч

Поредицата изследва противоречивата теория, че извънземни са посещавали Земята от милиони години насам. От ерата на динозаврите до древен Египет, от ранните пещерни рисунки до продължаващите масови наблюдения в САЩ, всеки епизод от тази хитова поредица дава историческа дълбочина на въпросите, спекулациите, провокативните спорове, разказите от първа ръка и обоснованите теории около този вечен дебат. Посещавали ли са разумни същества от космоса Земята преди хиляди години?

Дали един библейски патриарх е получил инструкции от 200 ангела от небесата? Дали древните гърци са били научени как да обработват метал от раса хора-риби? И може ли най-противоречивият фараон на Египет да е бил извънземно същество? Джорджио Цукалос и неговите експерти изследват тези теории в новите епизоди на култовия сериал.

Advertisement

„Най-големите загадки в историята“ – Сезон 4 (5×60’)

От 12.06. – всеки вторник от 21.05 ч.

Това е едночасова документална поредица, която разглежда водещите теории около най-енигматичните неразгадани мистерии в света. Домакин и разказвач е номинираният за „Оскар“ и носител на награда „Еми“ Лорънс Фишбърн. Всеки епизод разнищва тези пъзели с помощта на водещи историци, автори, учени и изследователи. От неразкрити престъпления до изгубени и заровени съкровища, както и смъртта или изчезването на известни личности, „Най-големите загадки в историята“ изследва възможните обяснения на някои от най-озадачаващите събития в света.

НЛО: Строго секретни досиета (1×120’)

На 25.06. – вторник от 21.05 ч.

Advertisement

С помощта на художествени възстановки по действителни секретни досиета и интервюта със специалисти, предаването разкрива колко далеч отиват хората на първа линия, за да предпазят гражданите от сблъсъци с извънземни.

„НЛО Конспирация: В преследване на истината“ (1×120’)

На 26.06. – сряда от 23.00 ч.

70 г. след предполагаемата катастрофа на НЛО в Розуел все още има теории за извънземни явления и за това, че правителството е прикрило случилото се. Предаването разглежда различни доклади за НЛО, които според някои са държани в тайна от обществото.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement