Connect with us

Общество

History Channel стартира продажбата на рекламa в България

Avatar

Публикувано

на

History Channel

Каналът ще се излъчва на български език за първи път

A+E Networks EMEA (Европа, Близкия изток и Африка) ще поднови HISTORY Channel България със специална локална емисия. От днес, 9 април, каналът ще излъчва комбинация от оригинално и международно програмно съдържание, със специфични рекламни паузи за местни рекламодатели.

HISTORY Channel България ще бъде изцяло пригоден за българския пазар, като следва динамичния растеж на A+E Networks в ЦИЕ (Централна и Източна Европа). Той ще се излъчва на български и включва топ сериали като „Необикновеното с Дан Акройд”, „Извънземни от древността“ и „Изковани в огъня“.

Изабела Уайли, старши вицепрезидент и генерален мениджър за Централна и Източна Европа в A+E Networks EMEA, отбелязва: „България заема ключова позиция в пазарния пейзаж на A+E Networks EMEA. Българите посвещават средно повече от 5 часа на ден за гледане на телевизия. Затова е очевидно, че тя играе важна роля в живота им. Нещо повече – богатото историческо наследство на България насърчава високото оценяване на истории с реални факти сред местната публика. Уверени сме, че нашите отличителни и завладяващи програми ще затвърдят HISTORY Channel като водещ избор за българските зрители“.

Местният рекламен брокер The Sales House ще се занимава с продажбите на реклама и  рекламни решения за A+E Networks EMEA в България.

Advertisement

Томаш Теодорчик, директор „Съдържание и марки“ за Полша и ЦИЕ, добавя: „Стартирането на рекламно излъчване в българския HISTORY Channel няма за цел само достигане на аудиторията. Става въпрос за стратегическо позициониране на нашата марка, насърчаване на значими отношения и стимулиране на въздействащо ангажиране на зрителите. Искаме да сме още по-достъпни на локално ниво и този нов старт ще бъде отлично продължение на дейността ни в България“.

Нашата страна е част от ЦИЕ региона, който включва 17 държави и се управлява от регионалната централа за ЦИЕ на A+E Networks EMEA във Варшава.

Continue Reading
Advertisement