Connect with us

Дръм и Бас

HMSU подготвят мощна лятна дръм и басс програма

Avatar

Публикувано

на

Програмата на родната музикална организация Hard Music and Sounds United (HMSU) изглежда по-натоварена от всяко друго лято. В следващите три месеца, дръм енд басс диджеите от HMSU ще имат повече от 10 участия на събития от различни формати – както собствени, така и като гости; както на закрито, така и на фестивали под открито небе.

Поредицата започва от 20 май 2016, когато е планирано партито със закачливо име ДЕЦИБАЛ. За програмата, в която участват над 15 артисти, ще бъдат отворени и двете зали на Партицентър 4КМ с общ капацитет над 1000 човека. В програмата ще участват всички артисти на HMSU без COOH, който е на други участия. Повече информация може да откриете тук: https://www.fb.com/events/532903863561353/

Седмица по-късно, на 27 май 2016 HMSU организират първото си парти в Пловдив от две години насам. Събитието е от поредицата DNB Movement и в него ще вземат участие Ogonek, Targy и EXо b2b BzzzT. Партито е в добре известния клуб Грамофон.

Малко след това, на 25 юни 2016, HMSU свикват сбор на софийски терен и ще открият летния парти сезон с безплатно събитие в Борисовата градина (клуб Маймунарника). Началния час е 16:00, след 22:00 лица под 18 не се допускат.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]HMSU 2016 (1)[/media-credit]

Първата юлска сутрин ще можете да посрещнете заедно с HMSU под открито небе на едно необичайно място – гара Бов. Диджеите ще подготвят петъчната програма на фестивала Electrosphere, а подробности за събитието можете да следите тук – https://fb.com/events/247046245685023/.

Advertisement

И това не е всичко. Тъкмо когато жегата в София стане нетърпима, HMSU ще ви направят неустоимо предложение да се включите в 16-то издание на лятната емоция Broken Balkanz – най-дълго провеждания фестивал в България. Тази година той ще е от 22 до 24 юли и в него ще вземат участие над 20 диджея от Балканите и още толкова родни творци. Мястото отново е Витоша –  свежата поляна пред хижа Момина скала. Фестивалът вече се превърна в основен форум за сверяване на часовниците с новите тенденции в басс музиката, така че не пропускайте да го включите в програмата си: https://www.fb.com/events/1513943185575364/.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]HMSU 2016 (3)[/media-credit]

В лятната програма на HMSU се появява и едно ново амбициозно събитие – морски фестивал със звучното име BASS SEA FESTIVAL. Такъв тип събитие ще се проведе за първи път у нас, а мястото на провеждане е красивия плаж на Wake UP – Варвара. Четиридневното морско забавление ще започне на 4 август и ще продължи до 7-ми включително, а организаторите обещават силна международна и родна селекция от артисти и разнообразие от стилове. Музикалната програма ще бъде допълнена и от много атракции, партита на лодка, безплатни дневни събития, зона за къмпинг и много други.

След това HMSU поема към Смолян за участие в двудневен планински фестивал, а каузата е повече от добра – спасяване на местното читалище. Датите са 19 и 20 Август 2016, а останалата информация ще бъде обявена съвсем скоро.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“640″]HMSU 2016 (7)[/media-credit]

Междувременно диджеите на HMSU ще вземат участия в различни партита – High Roll участват на събития в UK през май и юни, EXo ще бъде част от програмата на Артмосферик фестивал през юли, а Иван “COOH” Шопов както винаги е ангажиран с множество партита из цяла Европа.

Ако и за вас дръм енд басс ритъма е начин на живот, не пропускайте да включите някое от тези събития в лятната си програма! Предупреждаваме, че предстои обявяване на още интересни събития с HMSU артисти.

Advertisement

Междувременно можете да загрявате със забавните онлайн предавания по radio.hmsu.org. Такива ще има от ЕХо и Тарги на 13 май и 29 май 2016. BassBlog Bulgaria са потвърдили и три предавания с различни гости, първото от които е на 22 май 2016. През юни и юли се очакват и гост миксове от артистите, които ще вземат участие на Broken Balkanz 2016.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]HMSU 2016 (6)[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement