Connect with us

Lifestyle

HotBlast™ от Samsung извежда бързото готвене на ново ниво

Avatar

Публикувано

на

Samsung HotBlast Technology Takes Fast Cooking to New Levels 2

Samsung Electronics, световен иноватор в домакинските уреди, представи смарт фурната MW8000J HotBlast™ с нова технология, която дава възможност на конвекционална микровълнова печка да приготвя храна като фурна до 50% по-бързо от традиционните готварски печки.

Днес семействата не разполагат с необходимото о време за приготвяне на домашни ястия, така че много от тях разчитат на традиционната микровълнова фурна за приготвяне на вечерята, което може да повлияе на качеството и вкуса на храната. В тази връзка Samsung разработи смарт фурната HotBlast™, която предлага много повече от стандартните конвекционалнимикровълнови печки. Смарт фурната HotBlast™ е бърза, мощна, стилна и подобрява кулинарните изживявания, докато спестява време на потребителите в кухнята.

Значително намалено време за готвене

HotBlast™ технологията въвежда нов начин на готвене, предлагащ на семейства по-бързо и качествено кулинарно изживяване. Бързият, мощен горещ въздух се разпространява директно надолу върху храната от 60 равномерно разпределени въздушни отвори, готвейки храната до 50% по-бързо, отколкото традиционните печки. Този горещ и мощен въздух идва от вентилатор, който е 1,6 пъти по-голям в сравнение с тези на традиционните печки с диаметър от 154 мм. Любимите на семейството ястия като сочно печено пиле например могат да бъдат приготвени с 47% по-бързо в сравнение с традиционните печки благодарение на HotBlast™. Въпреки по-бързото време за готвене печеното пиле все пак запазва своя страхотен вкус, остава хрупкаво отвън и сочно отвътре.

Samsung-HotBlast-Technology-Takes-Fast-Cooking-to-New-Levels_1

Насладете се на перфектно изпечена храна много по-бързо

Advertisement

MW8000J също е снабдена с 2250w PowerGrill Duo, който е значително по-мощен от традиционните скари в конвекционалните печки. С него се приготвят ястия на скара много по-бързо. Допълнително удължените нагреватели излъчват по-силна и последователна топлина, което позволява по-бързо и равномерно печене. В действителност нагревателят на грила е същият като този, използван в електрическите печки.

В допълнение Crusty Plate функцията пече равномерно до покафеняване горната и долната част на замразените храни като пица, франзели, парчета пиле и др. за перфектно хрупкав завършек.

Гответе със замах

Въпреки компактния размер всеки сантиметър от пространството е оптимизиран благодарение на Grande Table на MW8000J, която позволява на потребителите да готвят на много по-голямо пространство. В сравнение със стандартната микровълнова печка вътрешните размери са по-големи и 380-милиметровата вътрешна плоча е по-широка, създавайки внушителния капацитет от 35 литра. В резултат на това сега е лесно да се готви храна в по-големи съдове, дори в размер на семейна пица.

За допълнителна гъвкавост и удобство ротационната функция на вътрешната пластина може да се изключи, което спомага за използването на всеки сантиметър от пространството в микровълновата и улеснява използването на съдове с по-нетрадиционна форма.

Advertisement

Наследете се на по-здравословна и по-хрупкава храна

Иновативната SLIM FRY™ технология на MW8000J означава, че потребителите могат също да се насладят на пържени храни от микровълновата печка. Тя съчетава HotBlast™ технологията с топла въздушна циркулация, която обгръща храната, позволявайки й да остане хрупкава отвън с минимално количество мазнина. Процесът елиминира излишната мазнина, без да прави компромис по отношение на качеството и вкуса на храната.

Samsung-HotBlast-Technology-Takes-Fast-Cooking-to-New-Levels_4

Издръжлива и лесна за почистване

Издръжливата керамична вътрешност на микровълновата MW8000J лесно се поддържа чиста и без надрасквания. Гладката керамична повърхност отвътре може лесно да бъде изчистена, като няма опасност да се обезцвети с времето, дори при използване на високи температури и при премахване на мазни остатъци. Вътрешността на фурната е антибактериална и високо устойчива на ръжда и надраскване, осигурявайки дълготрайно превъзходно качество на представяне в сравнение с нормалните неръждаеми, стоманени и епоксидни вътрешни повърхности.

Елегантен и стилен дизайн

Advertisement

Необикновеният дизайн на MW8000J е елегантен и стилен благодарение на широката врата, гладка дръжка, обвивка от неръждаема стомана и елегантен хромиран панел. И въпреки внушителния вътрешен капацитет на MW8000J, печката е достатъчно тънка, за да намери точното място дори в най-малкото кухненско пространство. Тя е семпла и удобна за използване благодарение на интуитивния сензорен контрол и яркия и ясен LCD дисплей. В същото време нейната изцяло стъклена предна част безпроблемно се комбинира с другите кухненски уреди, осигурявайки изключителен облик на всяка кухня.

Continue Reading
Advertisement