Открийте ни и в

Tехнологии

HP пренася изживяването от премиум и персоналните компютри на нови нива

публикувано

на

HP пренася изживяването от премиум и персоналните компютри на нови нива 140

Компанията продължава да преоткрива дизайн, мощност и сигурност на персоналните компютри, като обогатява портфолиото от виртуална реалност с най-новата раница и увеличена мощност за обработка при VR работни станции

Акценти:

 • Представяне на първите в света хибридни лаптопи с дизайн от автентично дърво1, серията HP ENVY Wood
 • HP Sure Sense защита за устройствата с най-сигурните и лесни за управление компютри2 в света: от премиум до бизнес устройства и работни станции
 • Преопределяне на мобилността с безжична технология за удължаване живота на батерията на новите HP Elite x2 G4, HP EliteBook x360 1030 G4 и HP EliteBook x360 1040 G6
 • Вдъхновяне на модерните начини за работа и живот с новите HP EliteDisplay E223d, HP EliteDisplay E273d, HP USB-C ™ Dock G5, USB-C/A универсална докинг станция G2 и HP Thunderbolt D2 G2 с HDMI адаптер
 • HP ZBook 15 G6, HP ZBook 17 G6 и HP VR раница от последно поколение предоставят на създателите и дизайнерите изключителна мощност.

София, 29 май 2019 г. – HP Inc. представи нови допълнения към портфолиото си от преносими компютри, които позволяват по-естествени и интуитивни преживявания в работата и ежедневието. Съвременните потребители водят забързан начин на живот, в непрекъснато движение и изискват красив дизайн и безпроблемна производителност, която им позволява свобода на действие и обмен на идеи.

С оглед това, HP представя новата серия HP ENVY Wood, за да очарова потребителите с персонализиран и изтънчен дизайн. Най-новата серия на HP – EliteBook 1000 включва HP EliteBook x360 1040 G6 с до 24 часа живот на батерията3, както и мощните ZBooks, които предефинират мобилността, гъвкавостта и производителността при съвременните работни процеси. В допълнение, HP пренася на ново ниво най-широкото портфолио за VR решения4 в света с HP VR раница.

“Днешните потребители, служители и творци желаят продукти, които предоставят истински и персонализирани изживявания, приспособими към начина, по който работят и живеят”, заяви Анна-Софи Хайдберг, ръководител „Персонални Бизнес Системи“ за Eвропа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. Нашите най-нови предложения в HP портфолиото – премиум

устройствата EliteBooks, мощните Z работни станции, завладяващия VR и единствените по рода си персонални компютри ENVY, са причината HP да е водеща компания в създаването на най-вълнуващите устройства и интелигентни решения в света.”

Изследвайки нови граници с употребата на уникални материали, като изполването на кожа в HP Spectre Folio, HP предоставя първите в света хибридни устройства с дизайн от автентично дърво. HP ENVY 13, HP ENVY x360 13, HP ENVY x360 15 и серията HP ENVY 17 Wood стъпват на издръжливостта и производителността на предишните модели с метален корпус, но предлагат избор от всички нови последни поколения Intel® Core ™ процесори или 2-ро поколение мобилни процесори AMD Ryzen ™ с Radeon ™ Vega Graphics5.

Всеки компютър притежава акцент от единствен по рода си корпус6 от автентично дърво в две изтънчени комбинации: нощно черно с естествен орех или естествено сребро с бледа бреза. Серията HP ENVY Wood включва характеристики като услугата Alexa на Amazon, модерен режим на готовност, събуждане с гласова команда, събуждане с пръстов отпечатък, заедно с функцията, която предоставя сигурност и спокойствие, HP Sure View 7и HP Webcam Kill Switch решение.

Новите лаптопи могат да се съчетаят със стилната HP ENVY Uptown Tote, зашеметяваща дамска чанта, или раница за допълнителна защита, мобилност и RFID сигурност. За безпроблемна и интуитивна връзка с два 4К монитора, в мрежа и с аксесоари, HP Thunderbolt Dock G2 с HDMI адаптер позволява пълна мощност, производителност и разширяване на устройствата, които работят с HP и други лаптопи, различни от HP, с помощта на един единствен USB-C ™ кабел.

Последното поколение преносими компютри HP EliteBook са създадени за бизнес лидери в непрекъснато движение, които се нуждаят от премиум изживяване в съчетание с корпоративна сигурност, за да се отдадат на вдъхновението в момента, в който се яви. HP затвърждава позициите си на производител на персонални компютри с най-високата защита и лесно управление в света8, като добави HP Sure Sense към новата линия EliteBook и ZBook. Съвместно проектиран с Deep Instinct, HP Sure Sense предлага на потребителите персонални компютри с вграден софтуер за дълбоко обучение за защита от вируси. Този напредък в областта на иновациите в сигурността допълва широкия набор от хардуерна сигурност за цялата система на HP.

Решенията включват:

 • HP Elite x2 G4 привлича вниманието със стил и гъвкавост, с ултра мобилния си дизайн и автентична изработка. Той е първият бизнес лаптоп в света, който има фолио от естествена кожа на клавиатурата9 и предлага на потребителите съвършена неприкосновеност чрез вградена двойна камера с бутон за уединение, и единственият в света екран за поверителност10.
 • HP EliteBook x360 1030 G4 вдига нивото на продуктивността, като най-малкото и най-лекото бизнес хибридно устройство11 със свързаност от ново поколение Gigabit Class 4G LTE12, Wi-Fi 613 и Bluetooth®5
 • HP EliteBook x360 1040 G6 предлага най-издръжливата батерия в 14-инчов бизнес хибрид с тежест под 1.5 килограма14 и живот на батерията до 24 часа. Предоставя възможност на потребителите за работа от всяка точка, за да не слагат спирачка на вдъхновението. С единствения в света дисплей за работа на открито и нов 4К HDR опция, която позволява мощ и продуктивност в 14-инчов бизнес хибрид15 и разполага с до 32GB RAM16 системна памет.
 • Опция за ръкописно изписване, както на HP Elite x2, така и на пълната гама от HP Elite бизнес хибридни устройства със зареждаща се писалка HP G3, която дава възможност за най-прецизното изписване17, възможно чрез създаването на технология за минимален натиск.
 • HP Mini-In-One 24 увеличава максимално възможностите на настолният компютър и позволява естествен и свободен процес на работа с най-сигурното модулно мултифункционално устройство18 с дисплей, който защитава и захранва 65W ултра малък хардуер. Дисплеят Mini-In-One се свързва безпроблемно с новия мини настолен компютър HP EliteDesk 800 G5, което дава възможност за създадането на по-добра естетика на бюрото и сигурност.
 • Работата в офиса става лесна и интуитивна чрез създаването на удобно работно място с универсална USB-C ™ или стандартна USB-A връзка за персонални компютри или периферни устройства. HP EliteDisplay E223d и докинг мониторите на HP EliteDisplay E273d се побират добре в специализирани работни пространства, за да ви доставят видео, трансфер на данни и захранване през един USB-C ™ кабел. HP USB-C ™ Dock G5 и HP USB-C/A Dock G2 също предлагат подобрено управление на мрежовата система за персонални компютри във всяко състояние на захранване.

Дизайнерите и творците предефинират света около нас и изискват най-добрата технология за решаване на сложни проблеми, които изискват по-мощни и високопроизводителни машини, които преди това бяха възможни само чрез настолни работните станции. Последното поколение HP ZBook 15 G6 и HP ZBook 17 G6 са най-добрите лаптопи за архитекти, дизайнери, видео редактори и създатели на VR, които се нуждаят от производителност и мощност на настолен компютър със свободата да творят, където и когато поискат. С избора на процесорите Intel® Core ™ и Intel® Xeon® от 9-то поколение, както и последно поколение NVIDIA® Quadro RTX графики, новите ZBooks предоставят мощност за работен процес, включително 3D дизайн и VR. И двата ZBook предлагат възможност за подобряване на паметта и съхранението за секунди, без използването на каквито и да е инструменти. ZBook 17 G6 – най-мощната мобилна работна станция в света19 – постига пълна, постоянна производителност за симулация и графична обработка. За най-реалистични цветове, станцията разполага с първия в света 17-инчов мобилен дисплей на работна станция със 100% DCI-P320, който дава достъп до още повече цветове.

За архитекти, разработчици на продукти и творчески професионалисти, които се нуждаят от високопроизводителна изчислителност и параметри, които в същото време да се вписват във все по-малки работни пространства, HP представя мощни работни станции за начално ниво: HP Z1 Entry Tower G5, HP Z2 Mini G4, HP Z2 Small Form Factor G4 и HP Z2 Tower G4. Новата HP Z2 Tower, най-мощната21 в света работна станция за начално ниво в света22, е преработена, за да осигури два пъти по-голяма графична мощност и невероятната 41% повече процесорна мощност от предишното поколение. Това позволява на професионалистите да се справят със сложните работни процеси, които натоварват машината, като визуализация на реалистични 3D модели и сцени, с постоянна производителност и в същото време почти без шум.

За да предостави на творците нови начини за използване на VR в работните им процеси, новата HP VR раница е най-добрата машина за създаване и използване на VR. Специално проектирана да се справи с VR двигатели, включително Unreal и Unity, VR решението осигурява невероятно запълване и поддържане на кадри в секунда, за по-естествена визуализация. Захранвана от 8-мия Intel® Core ™ i7 и Nvidia® GeForce® RTX 2080, VR раницата осигурява 30% повишаване на производителността и 25% по-мощна графика спрямо предишното поколение. С мобилността си, този продукт е

проектиран, за да посрещне нуждите на няколко души едновременно при виртуално забавление, като например виртуални архитектурни разходки и различни дизайн симулации. Докато е фиксирана или закрепена за VESA устройството, VR раницата работи като много мощен и супер тънък настолен компютър, готов за интензивна работа.

Цени и наличност

 • • Портфолиото от серията HP ENVY Wood ще бъде налично през есента на 2019 г. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
 •  HP ENVY Uptown Tote, зашеметяваща дамска чанта или раница ще се предлага в Eвропа, Близкия Изток и Африка по-късно през лятото на стойност от €149.99
 •  HP Thunderbolt Dock G2 с HDMI адаптер се очаква да бъде наличен по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
 •  HP Elite x2 G4 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия изток и Африка през август с начална цена от €1,039.
 •  HP EliteBook x360 1030 G4 ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през септември с начална цена от €1,189.
 •  Очаква се HP EliteBook x360 1040 G6 да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена от €1,159.
 •  Мини настолен компютър HP EliteDesk 800 G5 се очаква да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена от €549.
 •  HP Active Pen G3 се очаква да наличен по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
 •  Мониторът HP EliteDisplay E223d се очаква да бъде наличен през юни в Eвропа, Близкия Изток и Африка за начална цена от €229.
 •  Мониторът HP EliteDisplay E273d се очаква да бъде наличен през юли в Eвропа, Близкия Изток и Африка за начална цена от €365.
 •  Очаква се дисплеят HP Mini-In-One 24 да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка по-късно през годината. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
 •  HP USB-C ™ Dock G5 се очаква да бъдат налични по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
 •  HP USB-C / A Universal Dock G2 се очаква да бъдат налични по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности. 
 •  Очаква се HP VR раницата да бъде налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка това лято с начална цена от €3,900.
 •  Очаква се мобилните работни станции HP ZBook да бъдат налични в Eвропа, Близкия Изток и Африка това лято за начална цена от €1,850.
 •  Очаква се HP Z1 Desktop Entry Tower да бъде налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена от € 699 (без ДДС). 
 •  Портфолиото HP Z2 Desktop се очаква да бъде налично в Eвропа, Близкия Изток и Африка през август с начална цена от €739 (без ДДС).

За HP HP предоставя портфолио от персонални системи, принтери и 3D решения за печат. Ние създаваме изживяване, което удивява. Повече информация за HP Inc. можете да намерите на адрес http://www.HP.com.

Реклама