Открийте ни и в

Tехнологии

HP разширява своето портфолио със серията за печат HP Smart Tank

MIKA

публикувано

на

HP разширява своето портфолио със серията за печат HP Smart Tank 26

HP представя обновения HP Smart Tank – най-новото решение за печат, което дава възможност за печат на голям обем страници на изключително ниска цена за страница, като подобрява усещането за потребителите у дома или при работа от вкъщи.

Предоставен от номер едно производител на решения за печат в света1, последният HP Smart Tank е създаден за удовлетворяването на нуждите на потребители, които работят от вкъщи. Серията HP Smart Tank 500/600 е с най-новата технология, която предоставя най-доброто качество на печат от своя клас2 и мастило за печат за 18,000 страници в черно или 8,000 цветни страници3. С HP Smart App4 – най-доброто мобилно приложение в своя клас5 – потребителите могат да се насладят на свободата да печатат от дигитално устройство навсякъде, като спестяват време с персонализираните преки пътища – HP Smart Tasks6.

Серията HP Smart Tank 500/600 не прави компромиси, като предоставя печат със зашеметяващо качество, дори след време. С компактен размер, в допълнение с интегриран дизайн за касети, автоматичен сензор за печат и система за презареждане без разливане7. Потребителите получават тъмен и плътен текст и наситени ярки цветове на изображенията8, за да имат цялото удобство у дома и да се насладят на до 3 години удължена гаранция.

Акценти:

  • Бързи и лесни настройки за интегриран дизайн за касети с автоматичен сензор за мастило, който сигнализира при намаляване на мастилото

  • Презареждане на мастилницата с предпазител против разливане на шишетата

  • Възможност за факс е налична за някои модели10

  • A 35-страница автоматичен слот за документи на HP Smart Tank 615, който позволява на потребителите да работят бързо 10

  • Easy ID Copy позволява на потребителите да копират лесно и двете страни на документ за самоличност на една страница

  • Печат до 18,000 страници с черно и 8,000 цветни страници преди презареждане на консуматива – перфектното решение за икономичен печат у дома

  • Елиминиране на повтарящите се стъпки с персонализирани преки пътища на мобилното устройство на потребителите или техния принтер с HP Smart Tasks

  • Бърза скорост на печат и бърза връзка към Wi-Fi11

  • За създаване на професионални брошури без бяло поле и издръжливи на избледняване снимки

Цена и наличност
Новите HP Smart Tank ще бъдат налични за България през септември с препоръчителна цена от производителя от €249.
За повече информация за наличност, цени и търговски представители, можете да се проверите на HP.com/smarttank

1#1 производител на принтери: На база IDC Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker®, 2018 Q4 за доставка на всички видове печатни устройства (inkjet принтери, лазерни принтери, копирни и мултифункционални устройства,в т.ч. продуктови единици).

2Качество на печат: Най-добрия в своя клас на стандартна хартия и снимки. Качеството на печат използва OEM мастила в сравнение с множество водещи не HP HP OEM CISS платформи за мастило на цена по-ниска от $449.99 USD. Пазарен дял отчетен през Q1 2019 Hardcopy Peripherals Tracker, 2019Q1 Release. Тестовите резултати трябва да бъдат сходни на същата платформа с различен модел номера, използващи същата OEM формула при мастилата. HP Smart Tank принтерите също са обозначени като HP Smart Tank Plus за някои региони. Детайлна информация от май 2019 в отчета от Keypoint Intelligence: http://www.keypointintelligence.com/hpsmarttankplus

3Печат до 18k страници/8k цветни: Черни и цветни страници средно на шише (cyan/magenta/yellow). Три GT53XL черни бутилки включени в кутията могат да разпечатат 6000 тестови страници всяко. Резултатите са базирани на HP методология и продължителен печат на ISO/IEC 24712 тестови страници. Не се основава на ISO/IEC 24711 тест процес. Актуалните стойности варират в зависимост от разпечатаните страници и други фактори. Някои мастила може да включват бутилки за стартирането на принтера. За повече информация, вижте: HP.com/go/learnaboutsupplies.

4HP.com/go/learnaboutsupplies.Smart приложение: Изисква сваляне на HP Smart апликация. За детайли за Вашия район, вижте: HP.com/go/mobileprinting. HP Smart приложението не е налично за HP Smart Tank 500 AllinOne серия.

5Най-доброто в своя клас HP Smart App: В сравнение с OEM мобилни апликации за печат от множество топ продавани inkjet и лазерни принтери и мултифункционални устройства за дома и работа от вкъщи, оценени на по-малко или равно на €429.99 Пазарен дял отчетен през IDC CYQ2 2018 Hardcopy Peripherals Tracker. Claim based on research of printer manufacturer’s mobile print apps and Keypoint Intelligence – Buyers Lab hands-on testing and study commissioned by HP. Вижте доклад от септември 2018: keypointintelligence.com/HPSmartApp.

6Smart Tasks; Изисква сваляне на HP Smart апликация. За детайли за Вашия район, вижте: HP.com/go/mobileprinting. HP Smart приложението не е налично за HP Smart Tank 500 All‑inOne‑ серия.

7Без разливане: Когато се използва в съответствие с инструкциите за настройка.

8Ясни, ярки цветове: За повече информация, вижте HP.com/go/printpermanence.

9Гаранция: Гаранцията може да варира по региони, удължената гаранция може да бъде достъпна при регистрация

10Fax & ADF: Fax capabilities available only on HP Smart Tank 615 Wireless All-in-One. 35-page ADF available only on HP Smart Tank 530/HP Smart Tank 615 Wireless All-in-One.

11Dual band wifi: Wireless операции, съвместими с 2.4 GHz и 5.0 GHz операции единствено. Научете повече на HP.com/go/mobileprinting. Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance®. Поддържа едновременно 5.0 GHz и 2.4 GHz, използдвайки до 12 незастсъпващи честоти срещу 3 незастъпващи честоти за 2.4 GHz единствено. Поддържа 5.0 GHz band (до 150 mbps) vs 2.4 GHz band (up to 72.2 mbps). Dual band Wi-Fi не е наличен за HP Smart Tank 500 All-in-One серията.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Tехнологии

48 години след първия в света разговор по мобилен телефон, motorola отбелязва успехите си в сферата на 5G

MIKA

публикувано

на

от

48 години след първия в света разговор по мобилен телефон, motorola отбелязва успехите си в сферата на 5G 27

снимка: ПР

От първия разговор по мобилен телефон до последните успехи в сферата на 5G, Motorola успява да превърне мобилните устройства в значим за потребителите фактор. В това отношение, месец април винаги е бил изключително важен за бранда.

На 3 април 1973 г. в центъра на Манхатън е проведен първият в света разговор по мобилен телефон – Motorola dynaTAC 8000x. В зората на мобилните технологии всичко е било по-внушително и този “динозавър” е тежал близо килограм! За сравнение, съвременните телефони примерно от moto g серията тежат едва една четвърт от теглото на пра-родителя си и са изключително компактни.

Отново на същата знаменателна дата, 3 април, но през 2019 г., Motorola пуска първия в света смартфон,  който отваря вратите към необятните възможности на 5G свързаността. Само година по-късно, през декември 2020 г., вече и българските потребители могат да се гмурнат в ултра-бързите скорости, предлагани от мрежата от пето поколение, благодарение на мощния смартфон moto g 5G. През март компанията представи новото си изключително попълнение – най-достъпния 5G модел – moto g100.

От първите лабораторни опити с 5G до днес, когато технологията вече е “в джоба” на потребителите, Motorola извървява дълъг път и всяка стъпка е важна, така че нека го извървим заедно.

Става ли дума за 5G, няма друг производител, на когото да се доверите повече от Motorola:

Януари 2019: Motorola участва в първата симулирана в лабораторни условия 5G мрежа, спомагайки за ускоряването на развитието на първия в света 5G NR mmWave продукт.

Април 2019: Motorola представя първия телефон, поддържащ 5G свързаност, наличен в световната търговска мрежа.

Май 2019: За първи път Motorola отчита 1 Gbps скорост на сваляне в 5G mmWave мрежа.

Февруари 2020: За първи път Motorola отчита 2 Gbps скорост на сваляне в 5G mmWave мрежа.

Април 2020: Motorola пуска Motorola edge+ на 22 пазара по света, осигурявайки на потребителите си както mmWave, така и честоти под 6GHz, плюс светкавична скорост от над 4 Gbps.

Юли 2020: Motorola пуска в Европа първия 5G смартфон от среден ценови клас – moto g 5G plus, който вече е наличен в 30 страни по света.

Декември 2020: Motorola осигурява достъп на българските си потребители до супер-бързите скорости с moto g 5G, съвместим с 5G мрежата на VIVACOM.

Февруари 2021: Motorola съвместно с Qualcomm Technologies, Inc и Ericsson постига рекордна скорост от 4 Gbps в Русия и Северна Америка на Motorola edge+.

Март 2021: Motorola обявява най-новите си 5G устройства от серията moto g – moto g50 и moto g100, даващи достъп на потребители от над 20 страни до по-високите скорости.

Вярна на мисията си да демократизира високите технологии, Motorola ще продължава да предоставя на своите потребители най-ранен достъп до най-страхотните съвременни смартфон иновации, и то на повече от достъпна цена.

Продължете понататък

Tехнологии

Българското мобилно приложение Cardbox вече е налично в AppGallery

MIKA

публикувано

на

от

Българското мобилно приложение Cardbox вече е налично в AppGallery 28

Собственият магазин на Huawei продължава да посреща все повече нови български приложения от сферите на финансите и ритейла. Cardbox е модерно решение, което комбинира и двете – веднъж инсталирано в смартфона, то позволява на потребителите да въведат всички свои карти за отстъпки, без ограничения.

С тази модерна дигитализация можете да разполагате с картите си не само физически, а и електронно, и да оставите в миналото препълнените с пластики портфейли. Така те не само ще са ви винаги под ръка, а и ще елиминирате рисковете и неудобствата от това да ги загубите, забравите или повредите.

Cardbox вече е достъпно и за всички потребители на Huawei AppGallery, третият най-голям магазин за приложения в света, a сред основните му предимства е възможността неговите потребители да следят в реално време актуални отстъпки, натрупани точки, оставащи посещения и друга полезна информация за любимите си брандове и техните лоялни програми.

Друго голямо предимсто на фона на други подобни приложения е, че Cardbox позволява на всеки свой потребител да взима нови карти за отстъпки директно чрез него, само с няколко клика, както и да получава ексклузивни оферти, валидни само за потребителите на Cardbox. Това е лесен и бърз начин да се сдобиете с карти за отстъпки, предоставяни от различни търговци като вериги бензиностанции, магазини, центрове за гуми, застрахователи и др.

В случая използването на Cardbox e не просто удобно и изгодно. То показва и грижа за околната страна чрез намаляване на използването на пластмаса. По данни на компанията, само за изминала година, през която приложението работи на пълни обороти, то дигитализира хиляди карти и спестява на планетата ни над 2 000 килограма пластмаса.

Продължете понататък
Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение 39
Културапреди 1 седмица

Излезе „Лес тъмен“ от Никол Краус, определен от критиката като блестящо постижение

Нова книга изд. ЕРА - "Сапфиреният залив" от Холи Мартин 40
Културапреди 1 седмица

Нова книга изд. ЕРА – “Сапфиреният залив” от Холи Мартин

Скандал, който свали правителство 41
Кинопреди 1 седмица

Скандал, който свали правителство

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия 42
Културапреди 1 седмица

„Тити рисува букви“, втора част на първата книга-помагало за деца с дислексия

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование 43
Lifestyleпреди 1 седмица

Популярни актьори се предизвикват със спортни постижения в подкрепа на българското образование

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България 44
Lifestyleпреди 1 седмица

БГ родители създадоха рецепти за балансирано хранене за своите деца в инициативата на Нестле България

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова 45
Обществопреди 1 седмица

Премиери на „Случаят Пипилоти Мист“ и „Машините са кучки“ на Здрава Каменова и Гергана Димитрова

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров 46
Литературапреди 1 седмица

„Добро момче. Умерено нежно” – пъстър калейдоскоп на живота в първите два романа на Галин Никифоров

CMTEN разкри "Music Box" 47
Премиерапреди 1 седмица

CMTEN разкри “Music Box”

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ - от 11 април по Bulgaria ON AIR 48
Телевизияпреди 1 седмица

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ – от 11 април по Bulgaria ON AIR

Горещо