Открийте ни и в

Tехнологии

HTC с награда за най-добър хардуер на реномираното изложение GAMESCOM

публикувано

на

HTC с награда за най-добър хардуер на реномираното изложение GAMESCOM 139

снимка: PR

Шлемът за виртуална реалност HTC Vive беше награден в категорията „Най-добър хардуер“ (вкл. периферни устройства) по време на международното изложение за гейминг Gamescom 2015, което се проведе в Кьолн, Германия между 5 и 9 август 2015. HTC Vive комбинира платформата за виртуална реалност на Valve с разпознаваемия дизайн и доказания инженерен талант на HTC.

Vive предлага зашеметяващо преживяване във виртуална реалност, потапяйки на мига потребителите в други светове. HTC и Valve намират 360 градусовото решение Full Room Scale с тракинг контролери, което ви позволява да се изправите, да се разходите наоколо и да опознаете виртуалното си пространство, да разглеждате обекти от всеки ъгъл и наистина да си взаимодействате с обкръжаващата среда.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]sam_0324 (1)[/media-credit] 

Налагайки нов критерий за ефективност, хедсетът се отличава с висококачествени графики, 90 кадъра в секунда и невероятна аудио прецизност. Докато невероятните игрови преживявания са основен момент във виртуалната вселена, потенциалът извън игрите е безграничен. HTC и Valve се ангажират с развитието на по-широка визия за виртуална реалност и виждат истинска възможност в трансформирането на всекидневни преживявания.

HTC може да се похвали с дълга история в преодоляването на технологични бариери и създаването на иновативни за индустрията продукти. Репутация, която ни прави синоним на иновация, инженерни постижения и проектиране на бъдещето на комуникацията между хората.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”650″]sam_0324 (2)[/media-credit] 

Реклама