Открийте ни и в

Tехнологии

Huawei е сред 20-те Топ изгряващи световни марки в доклада на BrandZ за 2016

MIKA

публикувано

на

Millward Brown и WPP публикуваха класирането и доклада  BrandZ “Топ 100 световни марки с най-голяма стойност“ за 2016г. Рейтинговата система, използвана за списъка BrandZ се възприема като една от най-авторитетните оценки за влиянието на марките, базирайки стойността на марката на мнението на потенциални и съществуващи потребители на марката, както и на финансови данни. В BrandZ „Топ 100 световни марки“ за 2016г. стойността на марката  Huawei се оценява на 18 652 милиарда щатски долара и се покачи с 20 позиции в класацията до 50-то място. Това значително постижение е добре подкрепено от финансовите резултати на компанията за 2015г. Huawei регистрира приходи от над 20 милиарда щатски долара – увеличение от почти 70 процента в сравнение с 2014г. През 2015г. Huawei са продали 108 милиона смартфона и има увеличение от 44 процента в сравнение с предходната година.

“През 2015 г. Huawei затвърди позицията си сред трите главни производители на мобилни устройства на база  пазарен дял и значително намали разликата с  конкуренцията си. Последният доклад BrandZ ” Топ 100 световни марки ” показва, че нашата глобална позиция се засилва с всяка година и Huawei има потенциала и амбицията да се превърне в лидер на пазара”, каза  Джанг Джиан, Директор отдел Мобилни устройства за България и Македония.

Важно постижение за Huawei е увеличението на стойността на марката с изключителният резултат от 22 процента   и класирането на 14-та позиция сред „Топ 20 изгряващи марки“ на BrandZ.

[media-credit id=2 align=”alignleft” width=”640″]HW_POS_SM_CMYK[/media-credit]

„Huawei непрекъснато развива иновативни технологии и решения, които от своя страна несъмнено развиват бизнеса на компанията. Чрез съвременни иновации и сътрудничество, Huawei ще продължи да доставя водещи технологични продукти на своите клиенти”, сподели Джанг Джиан, Директор отдел Мобилни устройства за България и Македония.

Можете да намерите доклада “Топ 100 световни марки” за 2016г. на BrandZ тук.

Huawei следва стратегия за глобализацията, която интегрира най-добрите ресурси по целия свят, за да ги предложи на световния пазар. Днес тя разполага с пълен набор от глобални иновационни възможности и системи. Huawei развива дейности в над 170 страни и региони, а две трети от приходите на компанията идват от пазари извън Китай. Huawei има присъствие по целия свят и инвестира най-малко 10% от годишните си приходи от продажби в проучвания и развитие. През 2012 г. това са били 13,7%, а в 2015-14.3% от приходите, което се изразява в повече от 6,6 милиарда щатски долара. Huawei има 14 регионални централи, 16  центъра за проучване и развитие, 36 съвместни иновационни центъра и 45 учебни центъра в целия свят.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Tехнологии

Genesis пуска три нови нископрофилни механични клавиатури

MIKA

публикувано

на

от

Thor 400, снимка: ПР

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своите нови модели клавиатури за гейминг – Thor 380, Thor 400 и Thor 401. И трите модела се отличават с функционалност, ефективност и издръжливост, като основната разлика между тях е в типа суичове, заложени от производителя.

Genesis Thor 380 RGB е механична клавиатура с Outemu Blue превключватели. Те се характеризират с отчетлива обратна връзка с тактилно усещане при натиск и звучен клик. Genesis Thor 400 RGB от своя страна е оборудвана с червени Kailh суичове и е предназначена за онези геймъри, които предпочитат линейни превключватели. Тези, които търсят клавиатура с добра обратна връзка без ясно доловим звук при клик, могат да се спрат на Thor 401 RGB, оборудвана с Kailh Brown суичове. Силата на активиране за този модел е около 45 g.

Всеки един от новите модели на Genesis разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с нисък профил. Означенията върху клавишите са отпечатани с технологията “Double Injection”, така че символите да издържат на изпитанието на времето. а наличният N-key rollover механизъм се справя безпроблемно със ситуации, когато са натиснати множество бутони наведнъж. Потребителите могат да избират между 13 светлинни режима, включително PRISMO ефект.

Genesis Thor 400 RGB, 401 RGB и 380 RGB включват софтуер за промяна на настройките, а предпочитанията се запазват във вградената памет. Всички модели са оборудвани с функционални датчици, набор от клавиши за управление на мултимедия и функция за блокиране на клавиша на Windows. Включената опора за китка подобрява комфорта по време на игра, а сгъваемите крачета позволяват на потребителите да променят ъгъла на позицията.

Новите клавиатури на Genesis ще бъдат достъпни от второто тримесечие на годината и ще се предлагат от партньорската мрежа на офиициалния дистрибутор на марката PolyComp. Според информация от производителя  очакваните крайни цени ще са около 130 лв. за Thor 380 RGB и около 150 лв. за моделите Thor 400 RGB и 401 RGB.

Продължете понататък

Lifestyle

Мобилното приложение Lidl Plus вече е налично в HUAWEI AppGallery

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Lidl Plus, мобилното приложение за лоялни клиенти на Lidl, вече е налично и в Huawei AppGallery – един от трите най-големи магазина за приложения в световен мащаб. Притежателите на смартфони могат да го свалят напълно безплатно от Huawei AppGallery.

Lidl Plus стартира в България през октомври 2020 г. и още от първата седмица то стана най-сваляното за страната в App Store и Google Play.

„Приложението Lidl Plus се утвърди като едно от най-популярните и ползвани в България. За екипа на Huawei AppGallery най-важното е да предоставяме първокласно изживяване на нашите потребители и за целта не спираме да обогатяваме портфолиото си с топ локални и глобални приложения. Щастливи сме да приветстваме Lidl Plus в Huawei AppGallery”, сподели Невена Петрова, мениджър бизнес развитие на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

Магазинът за приложения AppGallery е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб. Там потребителите могат да открият разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др.

„Lidl Plus e още една допълнителна възможност за нашите клиенти да получат разнообразни промоционални оферти и да планират по-лесно семейния си бюджет. Затова се радваме, че все повече хора ще могат да се възползват от предимствата на приложението. IT екипът ни положи много усилия, за да може всички потребители на смартфони Huawei да имат достъп до Lidl Plus, което вече е факт“, сподели Нели Месерджиева, ръководител “Акционен мениджмънт” в Лидл България.

Преди месец Lidl Plus стартира и партньорска програма, благодарение на която потребителите могат да се възползват от допълнителни отстъпки и преференциални оферти и при подбрани партньори. Първите компании, които се включиха в партньорската програма на Lidl Plus, са OMV България, застрахователният брокер SDI, онлайн платформата с уроци Уча.се, Софийската опера и балет и платформата за фото книги Pixi Photobooks.

Повече информация за актуалните отстъпки и предложения на Lidl Plus, можете да откриете в самото приложение или на: www.lidlplus.bg

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 106 магазина в 49 града и над 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Продължете понататък

Горещо