Connect with us

Tехнологии

Huawei и Техномаркет откриха първата в България демо зона на компанията, демонстрираща цялата екосистема от нейни продукти

Avatar

Публикувано

на

Huawei AI Seamless event photo 3

Днес в най-големия технологичен хипермаркет в страната – Техномаркет Mакс на бул. „Цариградско шосе“ 92, официално бе открита новата демо зона на Huawei, която представя непрекъснато растящото портфолио на марката в различни сценарии на използването му. Това е първата по рода си локация, където крайните клиенти могат да видят и изпробват на едно място смартфони, таблети, смарт часовници, смарт кантари, смарт аудио продукти, както носими, така и за дома, Wi-Fi продукти от различен мащаб, както и да намерят богато разнообразие от оригинални аксесоари за тях.

Цветозар Атанасов, търговски директор на Техномаркет, сподели: „Целта ни винаги е била да бъдем фокусна точка, one-stop-shop, на всичко, базирано на технологии, което един човек би ползвал в живота си. С времето тези технологии ставаха все по-интелигентни, все по-мобилни, и най-вече все по-свързани. Бъдещето е в свързания свят, базиран на интелигентни технологии, затова и ни хареса посоката, която Huawei наричат Seamless AI Life, и се вдъхновихме да й дадем физическо изражение в нашия магазин. Смятаме, че той е най-естественото място, където потребителите могат да видят как интелигентните технологии могат да подобрят техния лайфстайл.“

„Демо зоната на Huawei в Техномаркет Mакс е перфектното място да пазаруваш удобно, информирано и с добра емоция. Но идеята ни надхвърля самото пазаруване. В тази зона ще излагаме и продукти, които все още не са навлезли на нашия пазар, тук феновете ни ще имат пряк достъп до стратегията ни за развитие“, допълни Владимир Ангелов, мениджър аудио продукти в Huawei.

Миглена Кирякова, Ритейл директор на Huawei за България и Македония, представи примерни сценарии на използване на екосистема от продукти, един от най-атрактивните от които е в посока грижата за физическата ни форма. Тя описа как работят в комбинация уникалните функции, които предлагат Watch GT 2, Huawei Body Fat Scale, и новите FreeBuds 3, свързани помежду и със смартфона с приложенията Huawei Health и AI Life. Тя наблегна още на ролята на ритейла като крайната и решаващата фаза при покупката, и на важността тази покупка да се усеща не само изгодна и полезна, а и като изпълнено с вдъхновение и приятни емоции преживяване.

Advertisement

Откриването на демо зоната в Техномаркет Mакс е само първата за годината крачка от предстоящите анонси на нови типове продукти на Huawei на българския пазар през 2020 година.

Continue Reading
Advertisement