Открийте ни и в

Lifestyle

Huawei навлиза в премиум аудио сегмента в България с 4 нови продукта

MIKA

публикувано

на

От началото на ноември на българския пазар поетапно ще започнат продажбите на 4 нови аудио продукта от най-висок клас, олицетворение на технологичните иновации, модните тенденции и сътрудничеството на Huawei с водещи глобални марки от сферата на технологиите и лайфстайла.

Новите In-ear слушалки от най-висок клас FreeBuds Pro и Over-the-ear FreeBuds Studio впечатляват с дизайн и с технологията за интелигентно динамично активно шумопотискане, част от ДНК-то на мобилното аудио портфолио на компанията. Bluetooth говорителят Sound X е разработен в сътрудничество с един от глобалните лидери при възпроизвеждането на звук – Devialet, а смарт очилата Eyewear II са шедьовър на дизайна на бранда Gentle Monster и технологичния напредък в персоналните акустични технологии на Huawei.

Моята екосистема, моят лайфстайл

Разширяването на аудио портфолиото на Huawei на глобалния пазар и в частност в България е поредната стъпка в изграждането на 1+8+N екосистемата, чиято цел е да постигне “Seamless AI Life” – интелигентен, интуитивно свързан микросвят около всеки човек. В този код „1“ е най-личното ни устройство, смартфонът, играещ и ролята на хъб към останалите 8 типа цифрови устройства в дома и мобилните ни аксесоари, сред които са аудио продуктите. N e събирателно за глобалната цифрова екосистема от всички производители. След успешното навлизане на пазара на мобилни компютри в България в средата на годината, в навечерието на празничния сезон Huawei ще зарадва феновете си с нови висококачествени безжични аудио продукти, които отправят предизвикателство към върховете във всеки от съответните сегменти, а с Gentlе Monster Eyewear II – и към развитието на базираната на технологии висша мода.

Интелигентно динамично активно шумопотискане и двойна връзка: FreeBuds Pro и FreeBuds Studio

Обявените глобално през септември HUAWEI FreeBuds Pro са True Wireless Stereo (TWS) безжични слушалки с първото в света интелигентно динамично шумопотискане. Усъвършенствайки функцията за активно шумопотискане на FreeBuds 3, тук то достига до 40dB, а двойката микрофони, разположени вътре и извън слушалката бързо и точно идентифицират обкръжението и интелигентно избират между 3 режима – Ultra Mode, Cozy Mode и General Mode, за да могат автоматично да предоставят най-доброто звуково изживяване.

Интелигентното динамично активно шумопотискане, работещо в три режима, е запазена марка и при първите Over-the-Ear слушалки на Huawei – FreeBuds Studio, обявени в рамките на глобалната премиера на флагмана Huawei Mate 40 Pro. Те предоставят слушателско изживяване на HiFi ниво с високочестотно аудио до 48kHz с висока резолюция. С двойната връзка, поддържаща едновременно сдвояване с две устройства, потребителите могат да се сбогуват със сложния процес на свързване и да се потопят в Hi-Fi звука при музика, игри, филми, конферентни връзки или телефонни разговори.

Моят дом е моята музика

В годината, в която домът ни се оказва по-важен от всякога, заслужаваме да го озвучим по най-добрия начин. Тук идва домашният Bluetooth говорител Huawei Sound X, разработен съвместно с един от лидерите в звуковите технологии – Devialet.

През последните десет години развойната дейност на Devialet води до изключителни технологични пробиви като екстремно покачване на качеството при високи нива на звука, изумителна мощност и подтискане на фоновия шум, за постигане на звук без изкривяване дори при силна музика и ниски вибрации, които ви карат да я усещате в костите си.

Компактният Sound X е първата среща на технологичните постижения на Huawei и Devialet – говорител, който внася живия концерт в дома ви, възпроизвеждайки бас, докосващ тялото и душата на слушателя.

Проправям пътя на модата

Колекцията Huawei Eyewear II е авангарден вариант на дизайна на модния бранд Gentle Monster, който предлага широка гама от слънчеви очила, за да подчертае личността на потребителя. Изключително иновативното устройство следва философията за максимално естествено съчетаване на технологиите и модата с първокласно аудио възпроизвеждане, елиминиране на изтичащия извън рамките шум, безкомпромисно стилен и удобен дизайн, базиран на титаниев полимер и ергономични форми, и богатство от интелигентни функции. С тях Huawei и Gentle Monster създават емблематична тенденция в носенето на модни смарт аксесоари.

На пазара в България

Новите продукти от аудио портфолиотo на Huawei ще се предлагат поетапно в избрани премиум партньори и локации. Разработени от компании-пионери във високите технологии и дизайна от най-висок клас, те са тук, за да подчертаят нашата собствена уникалност.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Lifestyle

Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland 

MIKA

публикувано

на

от

Инициативата се осъществява в партньорство с Българската хранителна банка, а събраните средства ще подпомогнат дейността на неправителствената организация в подкрепа на хиляди нуждаещи се българи

Популярните български артисти Поли Генова и Александър Сано се включиха в благотворителното lip sync предизвикателство на Kaufland в партньорство с Българската хранителна банка. Двамата публикуваха своите lip sync версии на добре познатата коледна песен „It’s the most wonderful time of the year”, част от коледното видео на Kaufland, в своите канали в социалните мрежи.

„Най-хубавото време на годината е – Коледа! Радвам се, че мога да се включа в инициативата на Kaufland, защото вярвам, че е важно всички заедно да помогнем на хиляди хора в нужда чрез Българската хранителна банка“, споделя Поли Генова.

„С голямо удоволствие се включвам в предизвикателството! Колкото повече хора се изявяват, толкова по-добро дело правим!“, коментира Александър Сано.

Всеки, който желае, може да стане част от предизвикателството с кауза до 23.12.2020 г., като следва няколко лесни стъпки. Да снима свое lip sync видео в изпълнение на „It’s the most wonderful time of the year”, която е и част от коледното видео на Kaufland, което компанията разпространи онлайн. За да участва в инициативата, всеки трябва да публикува своето видео в собствения си канал във Facebook, Instagram или TikTok, като в описанието на публикацията задължително включи и #KauflandKoleda.

В lip sync предизвикателството може да се включи всеки, който желае, независимо дали има певчески талант. За целите на участието песента трябва да се изпълни само и единствено с помощта на движението на устните, без да се издава звук. Повече информация как става това може да бъде намерена тук.

За всяко публикувано lip sync видео с хаштаг #KauflandKoleda в периода на кампанията търговската верига ще дарява по 10 лв.* на Българската хранителна банка. Неправителствената организация е първата в страната, която събира, складира и раздава дарени хранителни продукти с кратък срок на годност, в съответствие с всички стандарти за безопасност на храните. Чрез мрежа от партньорски организации в цялата страна храната достига до десетки хиляди нуждаещо се българи.

До 2020 г. дейността на Българската хранителна банка е спасила от унищожаване над 2 000 тона храна на стойност над 5,3 милиона лева. В същото време хранително подпомагане е предоставяно на средно 20 000 нуждаещи се българи всяка година.

Всеки желаещ може да направи и индивидуално дарение в полза на Българската хранителна банка чрез SMS с текст DMS HRANA на кратък номер 17 777.

*Максималната сума, която Kaufland България ще дари, е в размер на 10 000 лв.

Продължете понататък

Lifestyle

Топла дрешка и писмо от Дядо Коледа за вашето дете

MIKA

публикувано

на

от

Тази Коледа едва ли ще има порицани непослушковци и едва ли има някой, който да не заслужава подарък. Но освен него те заслужават и личното послание на Добрия Старец с топли думи на похвала и благодарност за проявения детски героизъм, разбиране и търпение. Защото той винаги вижда всичко и знае кога може да прости дребните детски пакости в името на по-голямото и на по-ценното.

Да, наистина, парченце от магията тази година се отчупи, но пък ние от Pink and Blue решихме, че можем да го запълним с любов към децата. Ето защо всяка поръчка на дрешка от нашия сайт, направена през декември, ще бъде съпроводена с вълшебен подарък – писмо от самия Дядо Коледа, написано лично и специално за вашето дете.

Разбира се, ще имаме нужда и от вашето съдействие, защото вие сте неговите уши и очи 365 дни в годината. Когато финализирате поръчката си, в коментар може да отбележите името и възрастта на вашето дете, както и най-голямата пакост и добрина, която е направило през годината, а ние ще се погрижим Дядо Коледа да му напише специално послание.

Така сутринта на 25 декември вашето малко или пък пораснало дете ще бъде не само облечено с любов в новата си рокличка, пухкав суичър или топло пуловерче, но и ще държи в ръката си късче магия – посланието на Дядо Коледа единствено и само до него.

Разгледайте нашите предложения тук.

Продължете понататък

Горещо