Connect with us

Tехнологии

Huawei удължава с до 3 месеца гаранцията за всички свои устройства

Avatar

Публикувано

на

Huawei обявява удължена гаранция за всички устройства, чиято досегашна гаранция изтича в периода от 15 март 2020 г. до 15 юни 2020 г. За всички тях новият гаранционен срок се измества до 15 юни 2020 г. Новите условия влизат в сила автоматично и важат за всички продавани устройства на територията на страната, включително смартфони, таблети, носими устройства, аудио устройства и рутери.

Удължаването на гаранцията нa тези устройства е реакция на компанията, породена от въведените от държавата мерки с цел ограничаване на разпространението на вируса COVID-19. Huawei цени както здравето, така и отличното изживяване на своите потребители с техните цифрови устройства.

С тази цел компанията отвори и безплатната услуга „От врата до врата“ за всички модели гаранционни устройства и техните потребители на територията на цялата страна за периода на действие на извънредните ограничителни мерки. При възникнал проблем, можете да се обадите на безплатната гореща линия на Huawei 0800 18818 или разкритите специално за целта нови линии +359 2 995 0980/81 и +359 2 884 8927 на цената на един градски разговор или според тарифата на оператора, и да заявите безплатен куриер, който ще вземе устройството от посочен от вас адрес и ще ви го върне ремонтирано и дезинфекцирано.

Continue Reading
Advertisement