Connect with us

Tехнологии

Huawei Mate40 Pro е вторият смартфон работещ в 5G мрежатa

Avatar

Публикувано

на

Huawei Mate 40 Pro Black 1

От днес в цялата търговска мрежа на VIVACOM се предлага флагман моделът Huawei Mate40 Pro. Той е второто устройство съвместимо с 5G мрежата на VIVACOM. Телекомът подарява и 30 000 МВ интернет на максимална скорост месечно до края на март 2021 г., на всеки нов или съществуващ клиент на мобилни услуги, който закупи устройството, за да може сам да се увери в предимствата на мрежата от пето поколение.

5G мрежата на VIVACOM е достъпна във всички 27 областни центрове в страната и до края на годината всеки абонат на оператора може да я тества безплатно.

Huawei Mate40 Pro 5G предлага висока производителност, впечатляващи камери и голяма издръжлива батерия, които правят модела страхотен избор за работа и забавление независимо от обстоятелствата.

Моделът има 6.76-инчов Flex OLED дисплей с FHD+ резолюция, за забележително изживяване на картината. Устройството работи с първия и единствен процесор в света Kirin 9000 5G. Той гарантира високата производителност на модела, както и намаляването на консумацията на енергия. Батерията на Huawei Mate40 Pro е с капацитет 4400 mAh, осигуряваща по-дълго работно време. Моделът поддържа 50W безжично зареждане и 66W кабелно SuperCharge зареждане, което вдига заряда с 85% само за 30 минути.

Голямото предимство на Huawei Mate40 Pro е неговата тройна ултра Vision Leica Cine камера с лазерен автофокус. Тя включва 50 МР Ultra Vision камера, 20 МР кино камера и 12 МР телефото камера с изкуствен интелект, поддържаща до 5x оптичен зуум, 10х хибриден зуум и 50х дигитален зуум. Моделът е оборудван и с 13 МР Ultra Vision селфи камера с вградено 3D биометрично лицево разпознаване.

Advertisement

Смартфонът има сертификат за прахо и водоустойчивост IP68, който осигурява пълната 360 градусова защита на устройството. Huawei Mate40 Pro може да издържа до 30 минути потопен в сладка вода на дълбочина до 1.5 метра.

Флагманът поддържа двойно биометрично разпознаване – вграден в екрана сензор за пръстов отпечатък и 3D разпознаване на лица. Устройството запазва биометричните данни в чипсета и когато засече човек различен от собственика автоматично скрива всички известия.

Huawei Mate40 Pro поддържа 4G Voice, WIFI VOICE и eSIM. Предлага се в цветовете черен и сребърен на цена от 80,98 лв. на месец с план Smart U в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома.

Continue Reading
Advertisement