Connect with us

Tехнологии

Huawei MatePad T8 с подарък на разположение на клиентите на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Елегантен и компактен, новият таблет Huawei MatePad T8 се отличава с перфектни функционалности и дизайн. И не само това – Huawei MatePad T8 идва с подарък – оригинален калъф за предпазване на устройството.

Със своя 8–инчов екран, Huawei MatePad T8 е отличен избор за учене, гледане на филми и четене на електронни книги в движение. Още едно предимство са свръх тънките 4,9 мм странични рамки и 80% съотношение на екрана към тялото. Устройството е компактно и леко – с тегло 310 грама.

Благодарение на усъвършенствания 8-ядрен процесор Huawei MatePad T8 гарантира максимална производителност при игри, HD филми и мултитаскинг. Мощната му батерия от 5100 mAh го прави издръжлив и осигурява 12 часа възпроизвеждане на локално видео и 12 часа сърфиране в уеб страници.

Устройството разполага с функция за интелигентно регулиране на контраста и яркостта, което прави четенето по-удобно и по-щадящо за очите.

Huawei MatePad T8 е подходящ и за деца. Устройството предлага забавни образователни инструменти, както и родителски контрол. Усъвършенстваният Eye Comfort Mode помага за предпазване на детските очи от синя светлина. За допълнителна защита на зрението допринася сигналът за регулиране на ъгъла, когато таблетът се гледа в легнало положение.

Advertisement

Таблетът може да бъде намерен на цена от 6,98 лв. на месец в комбинация с план i-Traffic XL+ на Vivacom.

Continue Reading
Advertisement