Connect with us

Lifestyle

Huawei P40 Pro, FreeBuds Pro, Eyewear II и още 2330 награди в голяма лотария в Huawei AppGallery

Avatar

Публикувано

на

Собственият магазин за приложения на Huawei – AppGallery, продължава да се обогатява с любими, полезни и забавни, глобални и локални приложения, а базираните на него смартфони се радват на все по-голяма популярност у нас и по света. В края на годината, от 23 ноември до 6 декември включително, Huawei с подкрепата на 8 доставчици на едни от най-масово използваните приложения в страната, организират голяма лотария HUawei APPGALLERY lucky draw black friday, в която всеки участник има 42 шанса да спечели една или няколко от 2333 разнообразни награди.

48 щастливи приложения, които дават шанс за награда

В промо страницата на лотарията в AppGallery ще видите 48 приложения, сред които DSK Smart, MyTelenor Bulgaria, My A1, Pay by VIVACOM, iCard, BulsatcomTV, Happy Delivery, Mania VIP Club, Jobs.bg, ePay.bg, Vbox7, Tubio, Grabo.bg, ABV Mail, Tik Tok, Snapchat, Moovit, Viber, Tinder, Deezer и много други. Всяко изтеглено приложение от там ви носи шанс да завъртите колелото на късмета и да спечелите награда. Всеки ден можете да играете до 3 пъти, като можете да печелите и повече от веднъж. Списъкът включва приложения, които много от нас познават и обичат, както и такива, които ще ви вдъхновят за нови приключения в цифровия свят.

Над две хиляди и триста награди!

Според правилата на играта имате 14 дни с по максимум 3 участия дневно, което ви дава до 42 опита да опитате късмета си. Шансовете за успех никак не са малки, тъй като Huawei, A1, Теленор, Виваком, iCard, Банка ДСК, Bulsatcom, Happy и Mania са предоставили общо 2333 възможни награди. Сред тях са хитовият смартфон Huawei P40 Pro, новите смарт аудио слънчеви очила Eyewear II – среща на иновациите на Huawei с авангардната мода на бранда Gentle Monster, новите слушалки с интелигентно динамично активно шумопотискане Huawei FreeBuds Pro, 360-градусовата камера Huawei 360, Huawei брандирани спортни бутилки, DSK Smart раници и кейсове за банкови карти, iCard NFC ключодържатели, ваучери за 10% отстъпка за продукти на Huawei в онлайн магазина на Теленор, А1 клуб ваучер пакети по 500MB, бонуси от Pay by VIVACOM на стойност 30 лева, ваучери за безплатни телевизионни пакети от Булсатком, ваучери за 10% отстъпка от Happy Delivery и ваучери за 10 лв. oтстъпка от Mania VIP Club. Подробна информация за ваучерите и начините на използването им са описани в условията на играта, където ще намерите и указания как се получават предметните награди. Ваучерите за приложения се получават веднага след потвърждаване на печалбата. Победителят може да ги изиска в изскачащия прозорец и да ги получи в наградния център на AppGallery, като влезе в AppGallery> Аз> Награди> Други. За да участва и да получава награди, потребителят трябва да има навършени 18 години и регистрирано Huawei ID за територията на България.

Advertisement

Приложенията, които обичате

Huawei AppGallery e един от трите най-големи глобални магазини за приложения с над 2 милиона регистрирани разработчици. Сред основните приоритети на компанията е да бъде близо до своите потребители във всяка точка на света и да реагира бързо на това, което е важно за тях. Благодарение на подкрепата на опериращите в България бизнеси, броят на локалните приложения в Huawei AppGallery непрекъснато се увеличава, а платформата предлага много лесен и интуитивен начин да отбележите приложенията, които искате скоро да бъдат добавени. Така всеки Huawei потребител участва в развиването й, а сега може да се забавлява в съвместната партньорска инициатива HUawei APPGALLERY lucky draw black friday.

Continue Reading
Advertisement