Открийте ни и в

Lifestyle

Huawei P40 Pro, FreeBuds Pro, Eyewear II и още 2330 награди в голяма лотария в Huawei AppGallery

MIKA

публикувано

на

Собственият магазин за приложения на Huawei – AppGallery, продължава да се обогатява с любими, полезни и забавни, глобални и локални приложения, а базираните на него смартфони се радват на все по-голяма популярност у нас и по света. В края на годината, от 23 ноември до 6 декември включително, Huawei с подкрепата на 8 доставчици на едни от най-масово използваните приложения в страната, организират голяма лотария HUawei APPGALLERY lucky draw black friday, в която всеки участник има 42 шанса да спечели една или няколко от 2333 разнообразни награди.

48 щастливи приложения, които дават шанс за награда

В промо страницата на лотарията в AppGallery ще видите 48 приложения, сред които DSK Smart, MyTelenor Bulgaria, My A1, Pay by VIVACOM, iCard, BulsatcomTV, Happy Delivery, Mania VIP Club, Jobs.bg, ePay.bg, Vbox7, Tubio, Grabo.bg, ABV Mail, Tik Tok, Snapchat, Moovit, Viber, Tinder, Deezer и много други. Всяко изтеглено приложение от там ви носи шанс да завъртите колелото на късмета и да спечелите награда. Всеки ден можете да играете до 3 пъти, като можете да печелите и повече от веднъж. Списъкът включва приложения, които много от нас познават и обичат, както и такива, които ще ви вдъхновят за нови приключения в цифровия свят.

Над две хиляди и триста награди!

Според правилата на играта имате 14 дни с по максимум 3 участия дневно, което ви дава до 42 опита да опитате късмета си. Шансовете за успех никак не са малки, тъй като Huawei, A1, Теленор, Виваком, iCard, Банка ДСК, Bulsatcom, Happy и Mania са предоставили общо 2333 възможни награди. Сред тях са хитовият смартфон Huawei P40 Pro, новите смарт аудио слънчеви очила Eyewear II – среща на иновациите на Huawei с авангардната мода на бранда Gentle Monster, новите слушалки с интелигентно динамично активно шумопотискане Huawei FreeBuds Pro, 360-градусовата камера Huawei 360, Huawei брандирани спортни бутилки, DSK Smart раници и кейсове за банкови карти, iCard NFC ключодържатели, ваучери за 10% отстъпка за продукти на Huawei в онлайн магазина на Теленор, А1 клуб ваучер пакети по 500MB, бонуси от Pay by VIVACOM на стойност 30 лева, ваучери за безплатни телевизионни пакети от Булсатком, ваучери за 10% отстъпка от Happy Delivery и ваучери за 10 лв. oтстъпка от Mania VIP Club. Подробна информация за ваучерите и начините на използването им са описани в условията на играта, където ще намерите и указания как се получават предметните награди. Ваучерите за приложения се получават веднага след потвърждаване на печалбата. Победителят може да ги изиска в изскачащия прозорец и да ги получи в наградния център на AppGallery, като влезе в AppGallery> Аз> Награди> Други. За да участва и да получава награди, потребителят трябва да има навършени 18 години и регистрирано Huawei ID за територията на България.

Приложенията, които обичате

Huawei AppGallery e един от трите най-големи глобални магазини за приложения с над 2 милиона регистрирани разработчици. Сред основните приоритети на компанията е да бъде близо до своите потребители във всяка точка на света и да реагира бързо на това, което е важно за тях. Благодарение на подкрепата на опериращите в България бизнеси, броят на локалните приложения в Huawei AppGallery непрекъснато се увеличава, а платформата предлага много лесен и интуитивен начин да отбележите приложенията, които искате скоро да бъдат добавени. Така всеки Huawei потребител участва в развиването й, а сега може да се забавлява в съвместната партньорска инициатива HUawei APPGALLERY lucky draw black friday.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

Невен Дилков стана председател на Борда на ecta

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

За първи път българин оглавява управителния съвет на влиятелната европейска организация с над 20-годишна история

Невен Дилков, основател и управител на Нетера, стана председател на Борда на директорите на Асоциацията за европейски конкурентни телекомуникации ecta (European Competitive Telecommunications Association).

Той е първият българин в над 20-годишната история на организацията, който застава начело на управителния й съвет. Членовете на ecta го избраха на отчетно-изборно събрание на 18 януари 2021 г.

ecta представлява интересите на стотици водещи телекомуникационни оператори и доставчици на цифрови решения в цяла Европа. Асоциацията отстоява регулаторния и търговски интерес на своите членове, като гарантирането на справедлива регулаторна среда и конкуренция при равни условия.

„Заемам поста с ясната цел да постигаме конкретни резултати! Ще се постарая да подпомогна организацията в посока на това да е по-активна и да води съществени разговори с регулаторите и със законодателите, когато има нужда и възможност да се влияе за подобряване на конкурентната обстановка в телеком индустрията в цяла Европа“, коментира Невен Дилков.

Той подчерта, че ще продължи да работи за утвърждаване на принципите на организацията:

„ecta винаги е защитавала позицията, че конкуренцията движи пазара, а малките и средни оператори са гръбнакът на икономиката. Те са пионерите и проводниците на добрите практики в телеком индустрията – добро и качествено обслужване, голям процент инвестиции спрямо приходи, иновативни и качествени услуги, по-благоприятни и достъпни условия за крайните потребители“, допълни Невен Дилков.

Като основател и управител на най-големия независим телеком в България – Нетера, Невен Дилков има над 25-годишен опит в индустрията. Той е член на Борда на директорите на ecta от 2018 г. На 30 март 2020 г. става негов зам.-председател, а на отчетно-изборното събрание, проведено на 18 януари 2021 г., е избран за председател.

Невен Дилков участва в управителните органи и на редица други организации като Браншовата асоциация на българските телекомуникационни оператори (БАБТО), Сдружението за електронни комуникации и др. Член е на Експертния обществен съвет за управление на регистрите “.бг” и “.bg” към Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС).

Невен Дилков е основател и собственик също и на глобалната платформа за обмен на данни NetIX. Заедно с партньори и колеги той създава и развива и до днес мащабни бизнес проекти като Neterra.TV, Cloudware.bg, NetFleet.bg, Sofia Data Center.

Учил е компютърни науки в Tsinghua University, Китай, и е завършил с отличие и cumma sum laude West Virginia Wesleyan College, САЩ.

В Борда на директорите на ecta, считано от 1 януари 2021 г., влизат:

 • Г-н Невен Дилков, управител на Neterra – председател;
 • Г-жа Тициана Талеви, отговорник по регулаторните въпроси на Fastweb – заместник-председател;
 • Г-жа Анна Бигот Anna Bigot, съветник по европейските въпроси на Bouygues Europe;
 • Г-н Джем Челебилер, главен изпълнителен директор на Turknet;
 • Г-н Пабло Фрейре, главен стратегически директор на Masmovil;
 • Г-жа Кери Гилдер, главен изпълнителен директор на Colt Technology Services;
 • Г-н Максим Ломбардини, заместник-председател на Съвета на директорите на Iliad;
 • Д-р Марк Шютце, член на Съвета на директорите на Drillisch Netz AG.

ecta е общоевропейска проконкурентна търговска асоциация, която представлява повече от 100 от водещите телекомуникационни оператори и доставчици на цифрови решения в Европа. Членовете на ecta споделят убеждението, че конкуренцията е най-добрият двигател за ефективни инвестиции и най-големият стимул за иновации. Тя води до по-голям избор и ползи за гражданите и бизнеса, както и за европейската икономика като цяло. За повече информация относно дейността на ecta посетете ectaportal.com.

Продължете понататък

Lifestyle

В „Нощта на шампионите“ общо 28 българи ще получат отличия

MIKA

публикувано

на

от

Министерството на Младежта и Спорта, заедно с Българския Спортен Тотализатор, ще наградят за поредна година личности, допринесли за развитието на спорта в България на церемонията „Нощта на шампионите“.

За 6-а поредна година 28 българи ще бъдат наградени за своите спортни постижения по време на тазгодишното издание на церемонията „Нощта на шампионите“. Организатори на събитието са Министерството на младежта и спорта, съвместно с Българския спортен тотализатор. Церемонията ще се състои тази неделя, 24.01. от 17:00 ч., а всеки ще може да стане свидетел по БНТ 1 и БНТ 3 в реално време.

Спортният тотализатор ще осигури на победителите парична награда в размер на 185 000 лв., за да възнагради усилията им през изминалата 2020 г. Тя ще бъде разпределена между излъчените печеливши спортисти в шест различни категории:

 • Спортист № 1 на България
 • Треньор № 1 на България
 • Спортист с увреждания № 1 на България
 • Млад спортист до 23 години № 1 на България
 • Млад спортист до 18 години № 1 на България
 • Млад спортист до 16 години № 1 на България

Освен номинираните спортисти и треньори, на награждаването ще присъстват и бележити личности, допринесли значително за развитието на спорта в България. Те имат честта да получат най-високото отличие в тази област – “Венец на победителя”, което ще бъде връчено лично от министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

„Венец на победителя“ ще бъде връчен на 12 личности, допринесли за прославянето на българския спорт. Сред тях са не само именити спортисти, но и треньори, ръководители на спортни организации и журналисти. Орденът е считан за една от най- престижните награди в сферата на спорта. Носители на тазгодишната награда са имена като Ивайло Маринов и Петър Лесов, Олимпийските шампиони Ваня Гешева (кану-каяк), Асен Златев (вдигане на тежести), Йордан Биков (вдигане на тежести), Светла Оцетова (гребане) и Здравка Йорданова (гребане), единственият българин, играл в Националната баскетболна асоциация, Георги Глушков, световната шампионка по художествена гимнастика Бианка Панова, двукратният световен и европейски шампион по борба Живко Вангелов и други.

Продължете понататък
Lifestyleпреди 13 часа

Невен Дилков стана председател на Борда на ecta

Културапреди 13 часа

„Разгневеният бог“ от Л. Дж. Шен – любовта в изкуството и изкуството на любовта

Tехнологиипреди 15 часа

Нов 4K UHD монитор Philips впечатлява със своите цветове и скорост на прехвърляне на данни

Кинопреди 15 часа

Награждаваният турски сериал „Вътрешен човек“ с премиера по TDC

Lifestyleпреди 16 часа

В „Нощта на шампионите“ общо 28 българи ще получат отличия

Lifestyleпреди 17 часа

София през погледа на „Софиянци“ – в нова документална поредица по Bulgaria ON AIR 

Lifestyleпреди един ден

TouchMenu навлезе и в сегмента на приложенията за хотели

Музикапреди един ден

Соня Йончева и Пласидо Доминго с Гала концерт в сърцето на София

Обществопреди 2 дни

Тони гостуват в „Музика, музика“ по БНТ 1

Обществопреди 2 дни

Българин спечели „Оскар” за военна история, негова книга в Amazon струва 579 долара

Горещо