Открийте ни и в

Музика

HURTS представят новия си сингъл READY TO GO

Avatar

публикувано

на

HURTS представят новия си сингъл READY TO GO 141

Излезе новият сингъл на британското дуо „Hurts“ – ‘Ready To Go’. Песента е втори официален сингъл от предстоящия четвърти студиен албум на дуета, озаглавен „Desire“, който ще излезе на 29/09. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и ще бъде наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg. Предварителните поръчки за „Desire“ стартират в musicmall.bg на 08/09.

Тео Хатчкрафт от ‘Hurts’ казва: „Ready To Go е песен, която възпява живота в цялата му пълнота и жизненост. Видеото пък контрастира на това настроение, тъй като разглежда скръбта и трудностите, през които минават голяма част от мъжете с емоционални проблеми. Това е особено често срещан голям проблем в Северна Англия, където снимахме видеото. Надявам се, че песента и видеоклипът към нея ще успеят да представят нашето позитивно послание в това да се радваме на живота“.

И докато първите два албума на Hurts бяха издържани в меланхоличен саунд и готическа атмосфера, то третият албум „Surrender“ предложи на феновете различна музикална посока в развитието на групата. Сега с „Desire“ и песни като Chaperone, People Like Us, и новият сингъл Ready To Go, Hurts дават заявка за нови музикални територии.

След триумфалния старт на кариерата им през 2010г. с дебютния албум „Happiness“ и тоталния сърцераздирателен хит „Wonderful Life“, Тео Хатчкрафт и Адам Андерсън издават два студийни албума – Exile (2013) и Surrender (2015) – от които излизат редица успешни сингли, сред които хитовете „Some Kind of Heaven“ и „Nothing Will Be Bigger Than Us“. През годините дуото прави няколко европейски турнета в препълнение концертни зали.

В началото на 2017-та година,  Hurts издадоха песента Beautiful Ones и обявиха, че е пилотен сингъл от предстоящ студиен проект. Песента написана от Тео Хатчкрафт е „във възхвала на човешката индивидуалност“, както самият той казва.

Реклама