Connect with us

Музика

HYPNOTIC подготвят нови проекти

Avatar

Публикувано

на

HYPNOTICstage

HYPNOTIC започват усилена работа по новите си проекти, след изпълнено с емоции и професионални успехи лято. Дамите от групата вече са три – Мария Новева – цигулка, Бистра Копринкова – виола, Марина Хинова – виолончело.

Мария в момента работи по цялостното представяне на предстоящите проекти на HYPNOTIC, които ще изненадат любителите на класическата музика, както и меломаните с по-широк спектър на музикални вкусове, с нови аранжименти и интересни колаборации.

Преди броени дни Бистра свири на една сцена с легендарния Андреа Бочели. Освен успешния концерт, Бистра има и друго общо с италианския тенор – и двамата са работили с известния аранжор Маурицио Абени – тя за албума на групата Destiny, a Андреа – за едни от първите му проекти, в които и записа на “Caruso”. През август виолата на HYPNOTIC участва и в концерта на проф. Виктор Чучков и Теодосий Спасов – Етно-Класика.

Hypnotic_Picture

HYPNOTIC, снимка: PR

Виолончелото Марина, също като двете си колежки, работи цяло лято – тя посети за трети път International Music Academy във Виена, в рамките на която са се състояли 9 концерта, водени от популярни имена на професори от различни националности. Марина участва и в майсторски клас за диригенти към музикална академия Chigiana -Сиена, Италия.

За новия сезон талантливите музикантки са приготвили много изненади на почитателите, както на класическата музика, така и на феновете на актуалния crossover стил. Повече информация за предстоящите изяви на формацията може да намерите на официалната им фейсбук страница.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement