Connect with us

Lifestyle

HYPNOTIC със специално изпълнение за Максим Бехар

Avatar

Публикувано

на

HYPNOTIC stage

В началото на седмицата HYPNOTIC откриха партито по случай 20-я рожден ден на най-голямата ПР агенция в страната – M3 Communications. Трите дами изсвириха специално за ПР експерта Максим Бехар подбрана програма и поздравиха компанията за дългите години на професионална работа в областта на рекламата и връзките с обществеността. HYPNOTIC бяха инструменталната нотка на събитието, в което се включиха и изпълнители като българските трима тенори, Деси Тенекеджиева, Румънеца и Енчев и др.

Сред официалните гости на събитието бяха Астор, Соломон и Гергана Паси, Н. Пр. посланика на Израел Шаул Камиса Раз, Жени Живкова, директора на най-голямата ПР агенция в света Hill+Knowton за Източна Европа, Близкия Изток и Африка г-н Ларс Гронтун, актьорът Ивайло Захариев и много други.

Часове преди събитието Бистра, която е виола и в Оркестъра на Classic FM, се върна от Европейските културни дни във Франкфурт. На 15 октомври оркестъра откри това значимо събитие, а два дни по-рано изнесе концерт и пред българска публика в немския град.

Виолончелото на групата – Марина Хинова – също имаше европейско участие през изминалата седмица. Тя концертира в Полша, където с камерния оркестър Les Orpheistes и цигуларя Марио Хосен изнесе 9 концерта в 9 различни града, между които – Варшава, Краков и Гданск.

С участието си в Infinity Tower, HYPNOTIC не само опровергаха жълтите спекулации, че вече не съществуват като група, а успяха за пореден път да покажат своята класа и стил, познати на българската публика от 2007 г. насам. Дамите загатнаха, че са в подготовка на новия си авторски проект, който предстои да излезе до края на годината под марката HYPNOTIC, създадена именно от Мария и Марина.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement