Connect with us

Музика

ICE CREAM къпят с пяна фенове в новото си парче „Всеки ден (Pool party)“

Avatar

Публикувано

на

Pool Party ICE CREAM

 С новия си сингъл „Всеки ден (Pool party)“ Ice Cream за пореден път доказват, че нищо лятно не им е чуждо. В парчето има куп идеи как любимият сезон да стане още по-незабравим и вълнуващ. Цял ден и цяла нощ музикантите се забавляваха с феновете, къпаха се с тях, внимаваха за мокри фланелки и създаваха хубава музика. По време на 24 часовото видео приключение, Малин Миланов – Монти се оказа най-разконцентриран и в края на снимките, за малко не се удави в хладния нощен басейн. Благодарение на бързата реакция на къпещите се до него, инцидентът се размина леко. Авторът на текста и на това парче, бързо намери спасителния бряг и пак включи турбото.

Още при първото слушане песента „Всеки ден (Pool party)” освежава и повдига настроението. Заслугата за това е на Даниел Димитров-Ice.a, който прави музиката и аранжимента. Вече не толкова новия им вокал Мартина отново изненадва приятно – виждаме я прекрасна, талантлива и все по-секси. Във видеото цялата група изглежда страхотно, благодарение на банските, осигурени от онлайн магазин Quivo.

Нелеката задача да вкара 24 часа видео материал в 3 минутен клип има режисьорът Bashmotion, който по време на снимките също отнесе доста капки зад кадър. „Въоръжен“ с кърпи и търпение, майсторът на късите музикални шедьоври се провираше като в поредица на Survivor сред мокрите тела, следвайки главните герои – Ice Cream. Специално участие в заснемането на клипа взе и провокативната Петя Александрова – Alexa.

Снимките на „Всеки ден (Pool party)” се проведоха на басейн „Леда” в София, на дневно и нощно  „Hell hip hop summer pool party“. На двете партита се събраха хиляди почитатели, които се радваха на специалното участие на Ice Cream. Групата посвещава новия си видео сингъл „Всеки ден (Pool party)” на всички свои фенове, които знаят как да се забавляват и на всеки миг в живота, в който щастието е споделено.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement