Connect with us

Музика

Ice Cream представиха ”Много добре” в Bedroom Premium Club

Avatar

Публикувано

на

Mnogo dobre 2

Ice Cream промотираха вчера вечерта официално новото си парче и видео към него в столичния Bedroom Premium Club. Песента носи името “Много добре” и е последния сингъл от третия поред албум, който групата подготвя да излезе в началото на следващата година. Албумът включва всички парчета след „Те карам да вибрираш“, както и 5-6 нови песни.
По време на премиерата на парчето Ice Cream обявиха, че групата остава с един член по-малко. Виктор вече не е част ото екипа им поради лични ангажименти, Хип-хоп изпълнителите категорично отрекоха да имат проблеми помежду си. Музикантите дадоха старт и на обновения си сайт – www.icecream.bg, който е с напълно нова визия, информацията в него се актуализира непрекъснато и и феновете могат да следят участията им.
Музиката на парчето “Много е добре” е на Даниел Димитров, а текстът е дело на Монти Миланов, който е и режисьор на клипа. Участие в проекта има и Димитър Ганчев – Майт. Във видеото специално участие вземат актьорът Жоро Кадурин, певицата Веси Попова и мистър България – Мартин Мартинов. “Песента е в типичното за нашия стил звучене, като този път сме включили и кратък елемент от популярната песен на Тодор Колев – “Черно море.” – казва беквокалиската Елена Брусарска.
Видеото е снимано изцяло в столичния клуб Bedroom Premium Club и е със специалното участие на балет Фейм.
Сред уважилите събитието бяха много колеги на изпълнителите – Мария Илиева, Цецо Елвиса със съпругата му, изпълнителят Стоян Петров, Веси Попова, Дидо от Deep Zone Project, близначките Яница и Глория от „Х Фактор“.

Continue Reading
Advertisement