Connect with us

Телевизия

ID Xtra с премиера на документалната поредица „Невинен ли е О Джей Симпсън?”, озвучена от Мартин Шийн, носител на награда „Еми“

Avatar

Публикувано

на

IDs Is OJ Innocent The Missing Evidence

Съдебният процес срещу О Джей Симпсън дефинира цяло едно поколение. В последния ден на януари ID Xtra ще постави под въпрос всичко, което мислим, че знаем за делото срещу О Джей Симпсън. В шест вълнуващи епизода премиерната документална поредица „Невинен ли е О Джей Симпсън“, озвучена от носителя на награда „Еми“ и активист Мартин Шийн, преразглежда всички налични доказателства и подновява разследването на убийството на Никол Браун Симпсън от 31-ви януари, вторник, от 22:00 ч. по ID Xtra.

Предаването включва ексклузивни интервюта със семействата на убитите Никол Браун Симпсън и Рон Голдман, хвърляйки светлина върху уликите, които са убягнали на следователите и анализирайки всяка стъпка на първоначалното разследване. От скандалната гонитба на О Джей Симпсън с автомобила му Форд „Бронко“ до обновените данни от съдебните лекари, ДНК анализите и изследването на потенциалното оръжие на убийството, всеки едночасов епизод разследва нови възможности и теории за това какво наистина се е случило преди повече от 20 години на 12-и юни 1994 г.  в Лос Анджелис, САЩ.

„Обвинението на О Джей Симпсън бележи повратен момент в съдебната система на САЩ. Ето защо приемането на нови теории за случая може да се окаже трудно за много от нас. Причината е, че това, което сме открили би противоречало на общоприетите вярвания и възприятия в страната“, коментира Хенри Шлайф, президент на групата ID Xtra, American Heroes Channel и Destination America. „В действителност няма как да забравим за този случай, но от друга страна фактът, че никой не носи отговорност за убийството на Никол Браун Симпсън и Рон Голдман и благодарение на безпрецедентния достъп и доказателства, които никога досега не са били разследвани, разглеждаме отново случай, за който се смята, че всички подробности са повече от известни“, допълва Хенри Шлайф.

Невинен ли е О Джей Симпсън“ проследява бившия съдебен психолог от полицейското управление на Лос Анджелис, САЩ д-р Крис Моханди и сержанта от Род Айлънд Дерик Левасър, които обединяват усилия с частния детектив от Далас Уилям Диър. Диър е посветил 21 години от живота си в събиране на решаващи нови доказателства, които биха могли да разкрият извършителя на престъпното деяние. Разследващите взимат под внимание всички детайли около делото на О Джей Симпсън от началото до неговия край, натъквайки се на интригуващи нови доказателства и теории за убийството на Симпсън и Голдман. Не пропускайте епизодите на „Невинен ли е О Джей Симпсън“ всеки вторник с начална дата 31-ви януари, от 22:00 ч., по ID Xtra.

Continue Reading
Advertisement