Connect with us

Събития

III-и Гастрономически Фестивал Премиер

Avatar

Публикувано

на

slider2

След безспорния успех на предходните издания, Третият Гастрономически Фестивал Премиер през месец Ноември ще бъде изпълнен с изненади. Едни от най-добрите и признати шеф-готвачи ще приготвят образци на гурме фюжън кухнята, които, в допълнение с изискани вина, ще Ви отведат на гастрономическо пътешествие през невероятни вкусове. Екзотичните вкусове на Япония и Перу, пикантната мексиканска, изненадващата холандска, ориенталската египетска, елегантната френска, вълнуващата италианска, обожаваната критска, уникалната манастирска…. светът на фюжъна ще Ви изненада приятно.
Не пропускайте уникалната възможност да се насладите на кухните от различни националности и кулинарните творения на едни от най-добрите шеф-готвачи !

Експертът по вина Константинос Лазаракис ще организира майсторски клас по вина на 14 Ноември 2014, с презентация на тема “ Винена листа за хотели и ресторанти“. Това е изключителна възможност да почерпите знания от един от най-добрите професионалисти в цял свят.

Присъединете се към нашето гастрономическо събитие в Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт за Третия Гастрономически Фестивал Премиер от 31 октомври до 30 ноември 2014.

20% отстъпка от официалните цени на всяка една от вечерите при ранни записвания до 07 октомври 2014.

Continue Reading
Advertisement