Connect with us

Общество

Inside Ink Tattoo Studio отваря врати в София

Avatar

Публикувано

на

Bulgaria Tattoo

снимка: ПР

Организаторите на Bulgaria Tattoo Expo продължават да развиват и обединяват тату общността с ново място и специални, тематични събития

На 2 декември в София ще бъде открито Inside Ink Tattoo Studio – първият по рода си tattoo community hub в страната. Негови създатели са организаторите на най-голямото събитие за татуировки и алтернативна култура у нас Bulgaria Tattoo Expo. Новото студио ще бъде не просто студио за татуиране, а място, където тату общността да се среща и споделя опит, да обменя идеи и новости от света на татуировките. За целта в студиото ще работят не само постоянни тату артисти и гост-артисти от страната и чужбина, но и ще се провеждат различни по формат и теми събития – както за професионалисти и начинаещи, така и за любителите на татуировките.

Новото студио на ул. „6-ти септември“ №4 е с площ от 200 кв. м, които ще са поле за изява на едни от най-успешните и талантливи тату артисти –  както познатите имена от вече съществуващото студио на ул. Тунджа 36 (Inside Ink Sofia), така и гост-артисти. Първите сред тях са Станимир Стойчев Спиро, Димо Бойчев, Ивайло Иванов Shady и Иво Шабарков, които ще гостуват на студиото от 4 декември (всеки желаещ да се татуира при някой от тях може да го направи с предварително записване). Съвсем скоро студиото ще отвори нови места за още постоянни и гостуващи артисти.

Програмата на Inside Ink Tattoo Studio включва семинари, мастър класове с водещи гост-татуисти, уъркшопи, както и тематични дневни и вечерни събития, които са обичайна практика из цяла Европа. Първото събитие е на 2 и 3 декември – двудневен семинар “Да поговорим за татуировки”, воден от Станимир Стойчев – Спиро. Той е един от най-разпознаваемите и награждавани татуисти в България, често канен като специален гост-артист от много тату студиа и конвенции по целия свят. Ексклузивно, по повод откриването на Inside Ink, семинарът ще бъде безплатен, а броят на местата е ограничен до 15 (с предварително записване). Всички предстоящи семинари ще могат да бъдат посетени с предварителна регистрация и закупен билет.

Advertisement

„След две студиа, първото от което работи вече 16 години и след осем успешни издания на Bulgaria Tattoo Expo, нашата мисия продължава да бъде една и съща – да обединяваме общността и да популяризираме съвременната тату култура в България. Нямаме търпение да продължим да правим това, което обичаме най-много, с предстоящия ни проект”, споделят Цветан Цветанов и Веселин Замфиров, собствениците на Inside Ink Tattoo Studio.

За повече информация относно откриването и предстоящите събития, следете страниците на Inside Ink Tattoo Studio във Facebook и Instagram.

Continue Reading
Advertisement