Открийте ни и в

Красота

Instagram онлайн консултация ще се проведе на 15 февруари от 20 ч. и ще отговори на всичките ти въпроси за гладката кожа

публикувано

на

Instagram онлайн консултация ще се проведе на 15 февруари от 20 ч. и ще отговори на всичките ти въпроси за гладката кожа 139

Не пропускай онлайн консултацията с д-р Ирина Шаркова, която ще се проведе на 15 февруари от 20 ч. в Instagram канала на Алис от Mademoiselle Aia. Основната тема ще бъде борбата със стареенето на кожата. Процес, срещу който, за съжаление, никой не е застрахован.

Консултацията е част от кампанията на La Roche-Posay, която представя триото Hyalu B5, един от най-надеждните съюзници по пътя към гладка и красива кожа. Уникалният серум Hyalu B5, както и неговите два съюзника Hyalu B5 крем за лице и Hyalu B5 крем за околоочен контур, формиращи първата гама за противостарееща грижа от La Roche-Posay, която помага за минимизиране на признаците на стареене и намалява видимостта на бръчките, вече една година е на българския пазар и печели все повече почитатели.

Препоръчван от 90 000 дерматолози по целия свят и отдаден на разработването на ефективни формули с противостареещо действие, брандът La Roche-Posay създаде серума Hyalu B5 с уникална формула, комбинираща действието на два типа чиста хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид, който печели сърцата на милиони жени по целия свят. За допълване на действието на серума, гамата предлага още два продукта на основата на хиалуронова киселина и витамин В5 – крем за лице Hyalu B5 и крем за околоочен контур Hyalu B5 Eyes.

Кожните промени, свързани с хронологичното стареене или фотостареенето, като поява на бръчки, отпуснатост и промени в пигментацията, подтикват пациентите да търсят козметични процедури или специфична продукти за грижа за кожата – за подобряване на външния си вид. Моята професионална препоръка е да се търсят съветите на дерматолог, особено при повишена чувствителност на кожата, да се прилагат неагресивни хидратиращи продукти, както и продукти с добре подбрани противостареещи съставки, като хиалуронова киселина, витамин В5 и мадекасозид. Съответно това води до забавяне процесите на стареене, които са засилени при чувствителната кожа. Серията Hyalu B5 на La Roche-Posay е отличен избор, защото освен деликатно хидратиране и подхранване, осигурява и защитна бариера срещу външните фактори и така се грижи за чувствителната кожа на всяка възраст.”, споделя д-р Ирина Шаркова, специалист „Дерматология и венерология“ и утвърдено име в сферата на естетичната и клинична дерматология.

Освен, че обожавам чувството да използвам продукт до край, обожавам и чувството той да ми е харесал. Кожата ми е видимо по-плътна, хидратирана, без червенини и изморен вид. Hyalu B5 продължава да е част от моята рутина и грижа за кожата.“, споделя Алис Симеонова, моден инфлуенсър и автор на блога Mademoiselle Aïa.

Facebook: larocheposaybulgaria

Instagram: @larocheposay

Реклама