Открийте ни и в

Общество

Intelligent Music Project в „Събота вечер с БНТ“

Avatar

публикувано

на

снимка: ПР

В студиото на Ники Станоев гостуват още Калин Вельов и Цвети Радойчева

Тази събота (7 май), в 21:00 ч., в студиото на „Събота вечер с БНТ“, Ники Станоев ще посрещне Intelligent Music Project, които представят България в тазгодишното издание на песенния конкурс „Евровизия“. Музикантите ще разкажат любопитни факти около сформирането на групата и подготовката за турнетата, на които представиха за пръв път на живо песента „Intention” (Намерение). Intelligent Music Project споделят също какви са, според тях, шансовете за победа на песента, както и какво е посланието, което искат да предадат на аудиторията.

В рамките на шоуто Ники Станоев се среща ексклузивно и с вокалиста на групата Рони Ромеро. На кое специално място двамата провеждат разговора и какво е общото между България и Чили – това са само част от нещата, които Рони ще разкрие пред водещия на “Събота вечер с БНТ”.

Ники Станоев ще се срещне и с певеца, перкусионист и бивш народен представител Калин Вельов. Повелителят на бразилските ударни инструменти разкрива за вдъхновението, което е създало групата „Бог Рок“ и за отдадеността си основно към музикални проекти.          Музикалният десерт на шоуто е поднесен от атрактивната Цвети Радойчева, която ще сподели за главната си роля в сатиричната пиеса „Белият гарван“.

Гледайте „Събота вечер с БНТ“ всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1, с водещ Ники Станоев.

Реклама