Открийте ни и в

Събития

Investor Media Group започва да издава сп. Bloomberg Businessweek в България

MIKA

публикувано

на

Първият брой на сп. Bloomberg Businessweek ще бъде публикуван на 15 април

Investor Media Group прави поредната крачка към обогатяване на портфолиото си от медии и разширяване на мултиканалната си стратегия и от 15 април започва да издава ново списание, без аналог у нас. Bloomberg Businessweek е новото бизнес списание на българския медиен пазар.

В него ще откриете задълбочено и професионално журналистическо съдържание, подготвено от широк кръг външни български експерти и автори, както и анализи и коментари за икономическия, финансовия и геополитическия живот от най-известните български икономически журналисти и анализатори. Редакторският екип на Bloomberg Businessweek в България ще предлага на читателите и специални интервюта с лидерите на предприемаческата екосистема и с най-големите бизнес имена не само в страната, но и в света.

Списанието е сред най-известните и реномирани бизнес издания в САЩ и Европа и има 91-годишна история. Стартът му в България е резултат от дългогодишно успешно партньорство между световната медийна компания Bloomberg L.P. и Investor Media Group. С придобиването на лиценза за издаване на Bloomberg Businessweek, Investor Media Group засилва още повече сътрудничеството си със световната медийна компания и продължава мисията си да предлага на българската бизнес аудитория разнообразни и мултиплатформени формати, чрез които да достигне до полезната и важната за тях информация.

Стартът на списание Bloomberg Businessweek е стъпка, която планираме още от началото на Bloomberg TV Bulgaria. Сега, когато Bloomberg TV Bulgaria вече е най-утвърдената телевизия за бизнес общността в България, а уебсайтът й бележи постоянен ръст, засилваме присъствието на бранда още повечe – вече и в печатен вариант, защото стойностните печатни медии винаги ще имат запазено място на пазара у нас. Нашата мисия в Investor Media Group е да предлагаме качествен и професионално подготвен медиен продукт във всяка форма и за всяка среда, независимо дали телевизионна, радио, дигитална или печатна.

Много се радвам, че стартът на новото списание съвпада и с два други много важни повода за Investor Media Group – началото на ключовия ни стратегически дигитален проект – стрийминг платформата за събития Investor Media PRO, и 20-ия юбилей на икономическият ни уебсайт Investor.bg“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на Investor Media Group.

На страниците на бизнес списанието Bloomberg Businessweek българската бизнес аудитория ще има възможност да прочете някои от най-важните и ексклузивни материали от американското издание на Bloomberg Businessweek, както и да открие всичко интересно около пазарите, геополитиката и световния бизнес, разпределено в четири основни секции – „Бизнес“, „Икономика“, „Стратегии“ и „Живот“.

За главен редактор на списанието е избран един от най-утвърдените и уважавани икономически журналисти в България – водещият на предаването „Светът е бизнес“ по Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков.

Bloomberg Businessweek ще се издава веднъж месечно – всеки трети четвъртък в месеца, и ще се разпространява както в търговската мрежа, така и безплатно до всички дипломатически мисии и търговски представителства в България, в някои от водещите хотели и на борда на самолетите на националния авиопревозвач Bulgaria Air.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама https://www.facebook.com/events/448503252871986

Общество

8m/s с нов сингъл

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Metalcore/hardcore формацията 8 M/S представи своят нов сингъл. Песента идва седмица след като групата обяви своя нов вокалист.
Парчето носи името “LEECH” и е част от предстоящия сплит на групата със софийската beatdown група NEVER PREY.

Продължете понататък

Lifestyle

Първият български космонавт с ексклузивно интервю за „100% будни“

MIKA

публикувано

на

от

снимка: Десислава Кулелиева

В понеделник (12 април), в предаването „100% будни“ по БНТ 1, водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев ще срещнат зрителите с една забележителна личност – първият български космонавт Георги Иванов.

Неговото ексклузивно интервю за сутрешния слот на обществената телевизия ще бъде излъчено именно на Международния ден на авиацията и космонавтиката. Ден, в който човечеството отбелязва и 60-годишнината от първия полет на Юрий Гагарин в космоса.

Гледайте „100% будни“ всеки делничен ден, веднага след „По света и у нас“ в 9:00 по БНТ 1.

Продължете понататък

Горещо