Открийте ни и в

Tехнологии

ISE 2016: MMD представя звездите сред мониторите Philips

Avatar

публикувано

на

ISE 2016: MMD представя звездите сред мониторите Philips 141

снимка: PR

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на марката Philips за монитори, ще представи някои от най-новите си продукти на ISE 2016 – включително модел с 5k резолюция и SoftBlue дисплеи за защита на очите. Търговското изложение Integrated Systems Europe (ISE) е шоу за професионална аудио-видео техника и електронни системи, което се провежда между 9-ти и 12-ти февруари в Amsterdam RAI. MMD ще изложи своите продукти на щанда на Philips с обозначение 10-K136, а представените експонати ще включват:

Забележителен сам по себе си е новият 27-инчов Philips 275P4VYKEB с UltraClear 5K резолюция. С 14.7 пиксела (5,120 x 2,880), най-новата 5K резолюция предлага четири пъти повече съдържание на екрана в сравнение с Quad HD резолюцията – за постигане на ослепителни изображения, както никога досега. Новият дисплей е снабден с технологията PerfectKolor, която гарантира калибрирано във фабриката 99% съответствие с цветовото пространство AdobeRGB и изобразява един милиард цвята. Освен с брилянтни цветове и резолюция, дисплеят е проектиран с мисълта да допадне на начина на работа на хората – той притежава уебкамера, MultiView за разделяне на екрана на няколко области, вградени говорители с чудесен звук, както и екран, лишен от отблясъци, и Flicker-free технология за намалена умора на очите.

[media-credit id=1 align=“aligncenter“ width=“640″]221S6QUM_for leaflet-012[/media-credit]

Друг дисплей с висока резолюция, който ще бъде показан на шоуто, е 241P6VPJKEB. Освен с умерено голям диагонал от 23,8 инча, мониторът се отличава с предлагането на реално усещане за пространство на десктопа на потребителя, благодарение на остротата и чистотата на 4K резолюцията. Моделът може да изобразява 1,074 милиарда цвята, покрива 99% от SRGB и разполага с вградена уебкамера и микрофон.

Представител на линията от Philips монитори с иновативната SoftBlue технология, е 24-инчовият 241P6EPJEB. SoftBlue технологията защитата очите и намалява умората в тях чрез потискане на влиянието от излагането на синя светлина. Тя постига това чрез елиминиране на емисиите синя светлина с потенциално опасни дължини на вълната, но без да жертва чистотата и качеството на оригиналния цвят. Така потребителите се наслаждават на зрителен комфорт заедно с чистота на цвета от професионален клас.

MMD ще покаже и два Full HD USB Docking монитора на ISE: 21.5-инчов модел (221S6QUMB) и 23-инчов модел (231P4QUPES). Благодарение на вградения Ethernet, те осигуряват достъп до десктоп оборудване, мрежи, Intranet и Internet – чрез включване на един единствен USB кабел.

Повече информация за LCD мониторите Philips: www.philips.com/monitors

Реклама