Connect with us

Tехнологии

IT Talents Training Camp набира кандидати за безплатни курсове до 09.02.2015

Avatar

Публикувано

на

Newsfeed Obshto

Всеки, който желае може да кандидатства на http://ittalents.bg до 09.02.2015г. и да стане част от Сезон 4. Поради очаквания огромен брой желаещи този път групите ще бъдат цели седем вместо пет, като ще са разпределени на PHP/MySQL, Objective C, Java/Android, JavaScript и Java EE. За последните две направления ще има по две групи и общият брой места за прием се увеличава от 115 на 175.

IT_Talents Training Camp Season 3.jpg (22)

Предварителните тестове за безплатното училище по програмиране започват почти веднага след края на кандидатстванията – на 11 февруари 2015 г. Няма изискване за предишен опит и знания в областта на програмирането.

Началото на самото обучение е на 4 март, а продължителността този път ще бъде 4 месеца. Веднага след успешното завършване на IT Talents Training
Camp на курсистите ще бъде предложена постоянна работа в компаниите-партньори или ще получат препоръки за други софтуерни фирми.

Стартът на кампанията за набиране на кандидатури идва по-малко от месец след приключването на третия сезон на IT Talents Training Camp. Сред основните партньори на инициативата отново са Империя Онлайн и Trader.bg.

IT_Talents Training Camp Season 3.jpg (29)

Advertisement
Continue Reading
Advertisement