Connect with us

Музика

James Arthur с нов солов албум „Bitter Sweet Love“

Avatar

Публикувано

на

james arthur banner

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Един от най-разпознаваемите гласове на Острова се завръща с повече рок енергия от всякога. Британският музикант James Arthur представя петия си солов албум “Bitter Sweet Love” – проект от 13 песни, сред които хитовете “Blindside”, “Sleepwalking” и “Homecoming”. В новата колекция на изпълнителя се открояват и динамичните парчета “Bitter Sweet Love”, “Ruthless” и “My Favorite Pill”. Чуйте албума ТУК.

James Arthur споделя, че е черпил вдъхновение за създаването на проекта по време на последното си турне – в моментите, когато публиката е пеела с пълно гърло любимите си песни. James твърди, че винаги се уповава на собствения си опит при писането на музика – той позволява на емоциите да го водят към истории за токсични връзки, разкаяние, споделяне и приемане. Именно такива трудни взаимоотношения са повтаряща се тема в албума, въпреки че Arthur наскоро стана баща.

Албумът “Bitter Sweet Love” се разпространява от Sony Music Entertainment и Virginia Records с медийната подкрепа на радио „FM+“ и радио „Melody“. Може да намерите “Bitter Sweet Love” в онлайн магазина MusicMall.bg. 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement