Открийте ни и в

Музика

JazzyFunk гостуват на Tobacco Garden Bar на 23 юли

публикувано

на

JazzyFunk гостуват на Tobacco Garden Bar на 23 юли 139

снимка: PR

Италианската експериментална инди денс/ ню диско/ дийп хаус банда JazzyFunk гостува на Tobacco Garden Bar на 23 юли, четвъртък. Групата с фънки и соул влияния обединява таланта на продуцента и диджей Макс Кортела/ Macs Cortella и музикантът Филипо Пербелини/ Fillippo Perbellini, който освен че свири, и пее на живо. Концепцията на дуото е лайв шоу с пълно въвличане на публиката, на която се гарантира неповторимо преживяване и пърформънс. Лайв сетът на бандата започва точно в 22.00 часа следващия четвъртък, а столичният DJ Runo ще се погрижи за великолепния саунд в по-ранните часове. Входът за събитието е свободен, с предварителни резервации.

JazzyFunk представят невероятна иновация в дийп хаус музиката. Всички техни парчета са преработени чрез т.нар  ​​”JF Mix” със застъпени електронни ефекти и живи музикални импровизации. Съчетаването на реални инструменти създава голямо разнообразие от звуци, които разтеглят лайв сета.

Революционният им начин на правене на музика пленява страшно много хора. Бандата може да се похвали със съвместни проекти със Sasse, Mark Lower, Saccao, Haze-M, Vintage Culture, Jamie Antonelli, Max Lyazgin, Heavy Pins, Alceen, Matvey Emerson, Chemical Surf и други. Имат участия в Италия, Германия, Франция, Испания, Англия, Швейцария, Турция, Гърция, Русия, Литва, Египет.

И двамата музиканти обичат живия контакт и кооперирането с публиката, вярват в магическата сила на живите изпълнения, по време на които се преплитат много енергии в постигане на необикновена атмосфера.

Старинната градина зад Царския дворец привлича с автентичен дух и настроение, а изваяните масички и столчета от ковано желязо допълнително засилват аристократично усещане. Заведението е отлично място за разхлада в горещия град сред оазис от освежаваща зеленина и тонизиращи напитки, миксирани от майсторите зад бара. Въздухът и настроението, уединението на локация, превръщат Tobacco Garden Bar в идеалното пространство за релакс в столичната динамика.

Реклама