Connect with us

Музика

JEREMY? в ефира на MTV ADRIA

Avatar

Публикувано

на

mtv adria ps jeremy 3

MTV ADRIA започва излъчването на видеото към сингъла на JEREMY? – „Fake Fruits“ . От днес песента на българската група ще се бъде включена в ефира на музикалната медия, който покрива териториите на цели шест държави – Сърбия, Хърватска, Словения, Босна и Херцеговина, Македония и Черна гора. Каналът стартира през септември 2005-та, като замества MTV Europe за региона. Първоначално щабът се намира в Любляна, а четири години по-късно се откриват офиси и в Загреб и Белград, като последният се превръща в главен и се координира с MTV Networks Europe в Лондон, Варшава и Будапеща.

mtv_adria_ps_jeremy_1

Сингълът „Fake Fruits“ се появи в края на декември миналата година, като през януари намери засилена ротация във водещите музикални медии в България. Аудиото и видеото са резултат на висококачествени продукции, осъществени в България и Ирландия. Около месец след появата й, песента продължава да предизвиква интерес, намирайки все повече и нови канали за реализация.

_MG_7256 copy

Към този момент JEREMY? работят усилено по следващ сингъл и цялостен албуми, планирани за месеците март и април. Паралелно с това българската банда се готви за турне в няколко държави през май и юни, като вече има сигурни дати в Лондон, Берлин и Прага.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement