Connect with us

Музика

J:KENZO се присъединява към GET DARKER SOFIA

Avatar

Публикувано

на

kenzo

След като през изминалия месец най-голямата независима дъбстеб и ъндърграунд медия в света GET DARKER (Лондон) обяви партньорството си с родния лейбъл PLATFORM MUSIC за второто издание на GET DARKER SOFIA, феновете вече спокойно могат да запазят вечерта на 18 април за едно от големите събития у нас през тази година, както и логично да задраскат следващата сутрин.

Към вече обявените хедлайнери – LEE DARKSIDE – задължителният елемент, всеобщ любимец и основател на медията; DEMON – ветеран в стила; LX ONE –   диджей и продуцент, както и най-популярният хост на на дъбстеп и дръменбейс събития в световен мащаб се присъединява още едно голямо име – J:KENZO.

J:KENZO е сред най-интересните артисти от новата вълна на лейбъла Tempa, Artikal. От 2008 година насам минималистичният звук, който създава му донася заслуженото признание от ъндърграунд сцената. Дебютният му албум (излиза през 2012) дори се смята за антидот на широкоразпространения комерсиален дъбстеп звук. Като един от основните артисти на най-голямото радио за електронна музика в Англия – Rinse FM, всеки четвъртък малко след полунощ той дава щедра порция от най-новата и ексклузивна дъбстеп музика, както своя, така и на други вълнуващи нови продуценти.

GET DARKER SOFIA ще се стриймва директно по  http://getdarker.com/, което пък дава добра платформа за по-малко популярните артисти, които ще включат в събитието. Ако си диджей и искаш да попаднеш зад пулта точно в тази нощ, хвърли един бърз поглед на конкурса, който спретнаха организаторите от PLATFORM MUSIC. Условията са тук, а срокът да предадеш своя микс е 15 март (неделя), така че – побързай.

Озвучаването е подсигурено от големите ClearSound.

Advertisement

Билетите за GET DARKET SOFIA може да закупите в мрежата на EVENTIM на нова цена от 15 лв.

Събитието във Facebook е тук.

Continue Reading
Advertisement