Открийте ни и в

Lifestyle

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France

Avatar

публикувано

на

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France 141

Добре дошли в Joon, новата авиокомпания от групата на Air France!

Joon е начинът на пътуване на новото поколение с Air France. Авиокомпанията е проектирана да отговори на очакванията на новото поколение пътници и предлага гъвквост и индивидуалност. Joon е за всеки, който търси ново пътуване, ново изживяване.

Франк Търнър, главен изпълнителен директор на Air France, заяви: „Joon е нов модел  авиокомпания – комбинация между традиционна и нискотарифна, и предлага нов начин на пътуване за всички клиенти. Joon е един от нашите големи проекти, като част от стратегическия план Trust Together и ще бъде един от приоритетите на Air France. Joon ще ускори развитието и ще бъде неразделна част от мрежата и портфейла на групата от авиокомпании.“

Жан-Мишел Матийо, главен изпълнителен директор на Joon добави: „За да създадем Joon, работихме заедно, за да дефинираме новата оферта в дух на творчество, иновации и гъвкавост. Joon е малката сестра на Air France, която нарушава традицията и се вдъхновява от новите очаквания на пътниците и им предлага изживяване, което излиза извън вратите на самолетите.“

Joon е …

Joon е модна марка, бар на покрива, развлекателен канал, личен асистент … и Joon също може да лети!

За да се осъществи всичко това, 140 самолетни екипажа на Joon и квалифицирани пилоти от Air France ще осигурят на своите клиенти едно ново пътуване до шест дестинации, заминаващи от Париж-Шарл де Гол с Airbus A320 / A321 и Airbus A340 / A350.

Стартирайки от 1 декември 2017 г. в Европа на цени от 39 евро, с включени такси:

– Барселона1 (Испания): 51 седмични полета

– Берлин1 (Германия): 37 седмични полета

– Лисабон1 (Португалия): 28 седмични полета

– Порто1 (Португалия): 3 седмични полета

От лятото на 2018 г. в Бразилия и Сейшелите:

– Форталеза2 (Бразилия) на цени от 249 евро, с включени такси: 2 седмични полета

– Мае2 (Сейшелските острови) на цени от 299 евро с включени такси: 3 седмични полета

Joon е бар на покрива

Безплатно хранене в бизнес класата и нова платена опция в икономичната класа.

Joon ще провокира вкусовите рецептори на своите клиенти с около шестдесет вкуса – 20% от които са органични и се продават на борда от екипажа. Насладете се на студена напитка, няколко предястия, високо енергиен плодов сок. Заредете се с витамини или споделете лека закуска на борда на полетите в Европа.

В допълнение, Joon предлага избор от безплатни напитки по всяко време на деня: вода, портокалов сок, органично кафе Segafredo и чай.

Joon е развлекателен канал

YouJoon ще даде на клиентите достъп до информация по време на полет на собствения им смартфон, таблет или лаптоп. На борда, те ще могат да се свързват директно към портала на Joon и да избират от голямо разнообразие от телевизионни и анимационни сериали, уеб телевизия и програми за деца.

Joon е личен асистент

Joon е лаборатория, в която се тестват и научават някои правила. Компанията ще предложи мрежа от иновативни партньорства, които също могат да бъдат на разположение и в Air France. Удивителни и интелигентни, те са първите партньори на Joon, но със сигурност не са последни:

  • TravelCar ще се погрижи за вашата кола в Париж-Шарл де Гол, докато сте далеч и ще ви предостави безплатен и напълно обезопасен паркинг
  • Airbnb Experience ви кани да се насладите на автентично пътуване. Кукери, туристи и страстни жители на града ви очакват. По този начин, създавате свое собствено индивидуално пътуване.
  • Le BHV Marais създаде уникална обиколка на Париж с три ексклузивни пакета.
  • С Waynabox, ексклузивен партньор на Joon при заминаване от Париж, ще откриете вашата дестинация само 48 часа преди заминаване. Изберете пакет за уикенда и Waynabox ще се погрижи за всичко.

Joon е моден дизайнер

Цветът на Joon е син електрик!

Със своето шикозно спортно облекло, униформата на 140-те самолетни екипажа на Joon отразява духа на компанията. Униформата се състои от класически и модерни дрехи.

Униформите са проектирани от рециклирани тъкани, изработени от пластмасови бутилки.

Париж не е бил построен за един ден. Нито Joon …

Слушалките за виртуална реалност AlloSky, в сътрудничество със SkyLights, ще са на разположение на бизнес клиентите на дълги полети. Това ново поколение слушалки осигурява няколко нововъведения – екран с висока разделителна способност и корекция на диоптъра, за по-добра адаптация към очите на всички. Те могат да бъдат свързани индивидуално към всяка седалка.

Paper Plane преоткрива начина, по който предлагаме на някого пътуване и скоро ще бъде достъпна на www.flyjoon.com. Приятели, семейства или колеги ще могат да събират пари, за да ви предложат пътуване до избрана от Вас дестинация. Така че предлагането на пътуване като подарък ще бъде детска игра!

Joon има голяма сестра

Joon е малката сестра на Air France, която се възползва от нейния опит:

– По-лесни връзки на Париж-Шарл де Гол;

– Възможност за получаване и използване на мили във Flying Blue;

– SkyPriority – бърз достъп при регистрация, на контролните пунктове за сигурност и отпадане на багажа за бизнес клиенти и членове на Flying Blue Gold и Platinum;

– Асистиране от Air France.

1 Еднопосочен билет, включващ такса от Париж-Шарл де Гол, до 15 октомври 2017 г., валиден за пътуване от 1 до 21 декември 2017 г. и от 8 януари до 28 февруари 2018 г., багажът не е включен.

2 Еднопосочен билет, включващ такса и ще се предлага скоро от Париж-Шарл де Гол, багажът не е включен.

Реклама